Nu har alltså just du chansen att få jobba som framtidens redovisningskonsult redan idag och vara med på en spännande tillväxtresa med en av Sveriges mest nytänkande byråer! 

Vi har och kommer under hösten att påbörja en rad nya spännande uppdrag inom olika områden. Vi behöver därför utöka vårt duktiga redovisningsteam med ytterligare en senior redovisningskonsult som vill arbeta som framtidens redovisningskonsult redan idag. Som ett exempel på uppdrag kan vi nämna ett par bolag som ska notera sig på Spotlight. Men även ett raketföretag som säljer skönhetskoncept i Norden och som förgyller vardagen för hundratusentals kunder varje dag. Vi har även anlitats av ett par internationella företag som ska etablera sig i Sverige. Spännande helt enkelt.  

Vi söker dig som vill utvecklas i din roll som redovisningskonsult och som precis som vi på Falköga insett att digitaliseringen är här för att stanna. Och att det är hög tid att börja arbeta som framtidens redovisningsekonom. Så som vi gör på Falköga.

Hör några av våra medarbetare berätta själva om hur det är på Falköga.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill växa och utvecklas i din roll. Som redovisningskonsult hos oss arbetar du nära flera spännande kunder i olika storlek och branscher och levererar förstklassig redovisning och rådgivning.  Vi ger dig goda förutsättningar att utveckla din kompetens 

“En del av min vision med Falköga är att skapa en arbetsplats där medarbetarna ges goda förutsättningar att utveckla sig själva och sin kompetens. OCH en arbetsplats att vara stolt över.” Carl-Magnus Falk VD 

Vi grundades av auktoriserade revisorn Carl-Magnus Falk. Han har en mångårig erfarenhet inom kvalificerad företagsrådgivning, revision och redovisning. Tillsammans med sina medarbetare är han i färd med att bygga en fullservicebyrå som verkligen gör skillnad. Vår huvudfokus är medelstora till stora bolag med en omsättning på mellan 50-500 MSEK. Men vi brinner även för att hjälpa entreprenörer som driver mindre bolag. 

Du har ett noggrant arbetssätt med fokus på kvalitet 

I rollen som redovisningskonsult har du ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och initiativförmåga med hög ansvarskänsla.  

Vi erbjuder dig: 

Förutom möjligheten att få arbeta i en kreativ och modern miljö med spännande uppdragsgivare och uppdrag även möjligheter till snabb utveckling genom: 

  • Arbeta som framtidens redovisningskonsult redan idag
  • Falköga Academy – banbrytande strukturerad kompetensutveckling för våra medarbetare en gång i veckan 
  • Vara med och utveckla och förbättra vår organisation 
  • Arbeta nära en auktoriserad revisor och även arbeta med revision i våra revisionsuppdrag 
  • Stort ansvar från start i dina uppdrag 
  • Partnerskap, möjlighet finns för rätt person 

Vi sitter i fina lokaler centralt i Stockholm på Kungsgatan 8 nära Stureplan. Varmt välkommen att skicka din ansökan till rekrytering@falkoga.com