Falköga kan med stolthet berätta att vår redovisningschef är Marcus Fransson.

Falköga rekryterade Marcus Fransson som redovisningschef nu i maj 2022. Med Marcus mångåriga erfarenhet inom branschen ser vi nu så mycket fram emot denna spännande resa med Marcus som ett av våra falkögon.

Marcus har arbetat stenhårt med att utforma Falkögas rutiner och har verkligen engagerat sig i att göra oss till ett starkt team.

 

 

 

Om du vill veta mer om Marcus kan du läsa intervjun här nedan: 

Vem är du? 

Jag heter Marcus Fransson och arbetar som redovisningschef på Falköga.  Jag är uppvuxen i Malmö och kom till Stockholm för 25 år sedan.

Utöver mitt arbete som redovisningschef spenderar jag mycket tid med min fjortonåriga dotter. Hon är väldigt intresserad av ridning och konståkning så jag engagerar mig i det. Jag är aktiv med träning och har ett stort intresse för 70-tals rockmusik. Jag gillar att gå på konserter, umgås med vänner och intressera mig i mat. Jag är även utbildad kock.

Under alla mina år i branschen så har jag arbetat på många olika platser. Det har byggt upp min breda erfarenhet som skapat den kunskap jag har idag. Under mina år har jag tilldelats olika arbetsuppgifter och ansvarsroller som utvecklat mig till att känna mig trygg och säker i rollen som redovisningschef.

Jag började arbeta år 2002 på en redovisnings byrå där fokuset låg på internationella kunder men även svenska som till största delen var aktiebolag. Efter det började jag arbeta på Kungsholmen som redovisningsansvarig på två bolag för ett förlag som omsatte 500 miljoner. Där efter arbetade jag på en stor redovisnings byrå, där jag hjälpte många entreprenörer så mitt arbete fokuserade mycket på rapportering och marginalberäkningar för mindre aktiebolag. Samtidigt som jag arbetade där konsultade jag på olika företag, varav många börsnoterade. Efter det tog jag mig vidare till ekonomisk förvaltning och fastigheter. På den arbetsplatsen arbetade jag som redovisningschef i 7 år. Mitt arbete som redovisningschef bestod bland annat av att sätta upp alla rutiner, mallar och interna samt externa utbildningar. Efter arbetet som redovisningschef bestämde jag mig för att börja på en stor ideell rörelse. Jag avslutade min tid där när jag fick möjligheten att påbörja min resa i Falköga.

 

Hur känner du för att arbeta på Falköga? 

Det känns otroligt värdefullt för mig att arbeta som redovisningschef hos Falköga. Jag ser fram emot att fortsätta stärka vårt rutinarbete, mallar och utförande.

Falköga är en arbetsplats som är i ständig utveckling och skapar en stimulerande känsla hos de anställda.

Jag arbetar från Falkögas kontor i Stockholm och det ger mig stor glädje att åka in till kontoret varje dag och träffa mina medarbetare.

Jag inspireras av att vi är en fullservicebyrå som hela tiden sätter kunden i fokus och utvecklar våra tjänster efter de behov som finns på marknaden. Vi tror inte att något är optimerat så vi söker konstant efter hur vi kan förbättra vårt arbete och den bransch vi arbetar i. Falköga vill vara en drivande byrå i framkant som ständigt är i utveckling och anpassning och har därför valt att arbeta i team. Jag värdesätter verkligen konceptet.

Vi använder varandras unika kompetenser för att ge kunden komplett och allround service.

Jag känner mig otroligt peppad över Falköga 2.0 och allt vi har framför oss. Jag började här för att jag tror på affärsidén och visionen med en innovativ byrå som anpassar sig efter kundens behov.

 

Vad har du för drömmar och ambitioner?

Mina drömmar och ambitioner är att vi fortsätter vår resa som en expanderade byrå som bryter ny mark och hittar nya spännande sätt att utvecklas både som individer och som företag. Där jag har en stor möjlighet att vara med och påverka min arbetsplats.

Jag är peppad över var vi är idag och vart vi är på väg. Det är otroligt spännande att se hur vårt team blir konstant starkare.