Julia Gajeva blir Falkögas fjärde (!) rekrytering denna höst.

Välkommen Julia!  Nu har vi tre redovisningsassistenter på plats! Julia Gajeva är redovisningsassistent och kommer till en början arbeta mycket med löpande bokföring. Julia är en driven tjej som studerat ekonomi på högskola och har ett härligt driv i blicken.

Falköga är även glada att kunna fylla på med nya språkkompetenser. Julia behärskar ryska och estniska (ja och engelska och svenska såklart)  “Jag läste till socionom i Estland”, berättar Julia. “Det var inte inne att gilla matte, men jag visste att jag älskade matte och insåg att det är siffror jag ska hålla på med! Så jag läste till redovisningsassistent.”

“Sedan var det många som sa att det var tråkigt att jobba på redovisningsbyrå. Men det stämde ju inte heller. Det har jag trivts bra med! Jag trivs redan på Falköga! Det är ett spännande företag, dynamiskt och digitalt. Och jag gillar den mer decentraliserade företagskulturen i Sverige. Man lyssnar på medarbetarna. Vi kommer bli ett riktigt bra team” säger Julia och Carl-Magnus kan bara le nöjd, tänka på alla som anlitar Falköga, som kommer bli ännu nöjdare, och allt skoj som Falköga ska göra framöver! “Nu har vi ett riktigt lag på plats!” säger Carl-Magnus.
Rekryteringsgruppen hälsar också att det har varit väldigt roligt med det stora intresset för att jobba på Falköga, och en förmån att få träffa många intressanta personer på intervjuer. “Man skulle vilja anställa allihop!” “Men det kommer fler chanser. Falköga ska fortsätta expandera!”

“Det märks att Julia har känsla för siffror och matematik”, säger Carl-Magnus Falk. “Det är även kul att vi kan fylla på Falkögas språkkompetenser ytterligare. Jag är övertygad om att mångkultur är en bra väg mot ny kultur. Alltså ny branschkultur. Som är mer “serviceminded”, för att använda ett uttryck från restaurangbranschen som ju fostrat mig. När jag pratar om nyttan med mångkultur syftar jag alltså särskilt på möjligheterna till att skapa något nytt tillsammans. Som vi alla på Falköga (och då räknar jag in dom som anlitar oss också) kan vara stolta över. Jag syftar inte på att vi ska bli ett ryskt eller japanskt företag :), vi ska bli Falköga. Vi ska bli mer än ett företag.”