Julia Vahlström satsar på Falköga och Falköga satsar på Julia.

Julia kommer arbeta som VD-assistent på Falköga och hennes roll kommer att vara lite av spindeln i nätet som håller ihop vårt engagerade gäng. Julia kommer exempelvis arbete med våra Falköga Space och vårt serviceerbjudande i stort. Bli inte förvånade om Julia ringer upp er “bara” för att stämma av läget. Julia kommer också att hjälpa Carl-Magnus att genomföra alla idéer som ständigt ploppar upp i hans huvud.

Carl-Magnus Falk Johanna Edvinsson och Julia Vahlström satsar på Falköga

“Mitt namn är alltså Julia Vahlström, jag är 38 år och bor i Åkersberga. Jag vill beskriva mig själv som en strukturerad, initiativtagande och kreativ person som tycker om att se resultat av nedlagt arbete. Som person vill jag även beskriva mig som ansvarstagande. jag har erfarenhet av att hantera en stor mängd uppgifter samtidigt från tidigare arbeten. Jag inser att jag kommer bli prövad på detta område av Carl-Magnus, vilket jag ser som en spännande utmaning” berättar Julia.

Carl-Magnus fyller på “Julia är en positiv person med ett härligt driv i sig. Hon är också en förtroendeingivande person som är lätt att tycka om, något jag värdesätter mycket. Att vi anställer en VD-assistent, även om det “endast” är på 50%, så här pass tidigt kan tyckas vara ett lite ovanligt drag. Och det har jag förstått stämmer även om jag ägnar relativt lite tid åt benchmarking. Att gå mot strömmen ligger i min natur. Julia blir min högra hand, och det ska bli mycket spännande att utveckla vårt samarbete!”

Julia börjar arbeta på Falköga nu på måndag den 3 september och kommer alltså arbeta 50% tills att börja med. Vilket innebär 4 dagar i veckan.  Välkommen Julia!!