Vi är en toppmodern redovisningsbyrå där digitala innovationer är en del av vår vardag. Vi söker nu ytterligare en erfaren redovisningskonsult till vårat duktiga redovisningsteam. Har du en dröm om att ha världen som din arbetsplats? Det hade en av våra medarbetare också, hon önskade sig bort från de kalla och mörka vintermånaderna, och nu tack vare Falkögas tech innovationer inom redovisning fick hon möjlighet att arbetar från Thailand under vintermånaderna. Får vi säga det själva är Falköga redovisning Sveriges mest nytänkande och innovativa redovisningsbyrå. Vårt mål är att bli Sveriges bästa arbetsplats och som ett led i detta arbete erbjuder vi 35 h / arbetsvecka samt 7 veckors semester.

Falköga Redovisning och Företagsrådgivning AB
Falköga Redovisning och Företagsrådgivning AB
Falköga Redovisning och Företagsrådgivning AB
Falköga Redovisning och Företagsrådgivning AB

Falköga redovisning är en del av del av Falköga family där även Falköga Revision, Falköga Företagsrådgivning och AgoyIt ingår. Vi växlar nu upp inför en fortsatt mycket stark tillväxt och söker nu dig som vill vara med på denna utvecklingsresa.

Om tjänsten

I rollen som redovisningskonsult har du ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och initiativförmåga med hög ansvarskänsla. För att trivas och utvecklas hos oss tror vi att det är viktigt att du vill och kan etablera professionella kontakter samt är utåtriktad och har lätt för att samarbeta. Du trivs med att arbeta i högt tempo och att ha flera arbetsuppgifter parallellt varför du har lätt för att anpassa dig till nya situationer. Ditt arbetssätt är noggrant men effektivt och du har en god kommunikativ förmåga.

Du är/har dessutom:

– Minst 5 års erfarenhet av rollen som redovisningskonsult på redovisningsbyrå

– Självgående i att upprätta årsredovisning samt årsbokslut

– Noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt

– Minst eftergymnasial utbildning inom ekonomi

– God analytisk förmåga

– Ett prestigelöst förhållningssätt

– God samarbetsförmåga

– Arbetat som kundansvarig för löpande redovisningsuppdrag

– Vill vara med och utveckla och förbättra vår organisation

Om dig

För att trivas i rollen ser vi att det faller sig naturligt för dig att skapa en god struktur i arbetet och att du har en god prioriteringsförmåga. Vidare är du initiativtagande och genomdrivande i ditt arbetssätt och har förmågan att arbeta självständigt. Vi erbjuder dig En heltidstjänst och en nyckelroll på ett snabbt växande företag. Här har du stor möjlighet att påverka din egna utveckling, karriär och arbetssituation.

Vi erbjuder:

  • 35 h arbetsvecka
  • 7 veckors semester
  • Falköga Academy kontinuerlig kompetensutveckling för våra medarbetare
  • Arbeta med mycket moderna redovisningslösningar
  • Arbeta nära en auktoriserad revisor och även arbeta med revision i våra revisionsuppdrag
  • Stort ansvar från början i dina uppdrag
  • Partnerskap, Falköga ska vara en byrå som ägs av dess medarbetare. Är du senior redovisningskonsult och vi trivs med varandra kommer du att bli erbjuden delägarskap efter sex månader.

Du kan även räkna med följande – Ett gäng härliga, drivna och ödmjuka kollegor och en unik kultur. Det är en stor del av vår framgångssaga. Förutom ändlöst intresse för innovativ teknik, redovisning, rådgivning och IT är vi experter på allt från fotboll, matlagning, katter, teknik och mycket mer. Vi söker alltid efter ny kunskap och har en nyfikenhet som aldrig mättas.

Falköga Redovisning och Företagsådgivning AB
Falköga Redovisning och Rådgivning

Om oss Vi grundades av auktoriserade revisorn Carl-Magnus Falk. Han har en mångårig erfarenhet inom kvalificerad företagsrådgivning, revision och redovisning. Vi har sammanfört den rätta erfarenheten, kompetensen och kreativiteten för att utmana den traditionella bilden av rådgivning och redovisningsbranschen. Vi skapar framtiden tillsammans med alla som samarbetar med oss. Vi sitter i fina moderna lokaler på Kungsgatan 8.

Välkommen med din ansökan! Ansök till rekrytering@falkoga.com.