Team Falköga

Carl-Magnus Falk, VD och Grundare

 

Carl-Magnus Falk, VD och grundare

Matilda Karlsson, redovisningskonsult

Vem är du?

Jag heter Matilda Karlsson och arbetar som redovisningskonsult sedan 6 år tillbaka. På min fritid är jag aktiv, brinner för träning och är gruppträningsinstruktör.

Hur känner du för att jobba på Falköga? 

Det känns bra att vara en del av Falköga!
För mig är det viktigt att arbeta på ett företag där jag kan stå för företagets vision och arbetssätt, vilket jag kan på Falköga. Att arbeta som redovisningskonsult passar mig bra då det är varierande och lärorikt. Jag ansvarar för olika områden i företaget och arbetar med allt från löpande bokföring till årsbokslut.

Det är som sagt viktigt för mig att kunna stå för min arbetsplats vision och här uppskattar jag särskilt Falkögas fokus på kvalitet och engagemang för sina uppdragsgivare.

En annan del av Falkögas vision jag tycker är positiv är hur jag och mina kollegor samarbetar. Ett exempel på det är om jag är på semester, då behöver jag inte oroa mig för mina uppdragsgivare, eftersom att alla på Falköga hjälper varandra.

Vad har du för drömmar och ambitioner för ditt fortsatta yrkesliv? 

För mig är det viktigt att fortsätta utvecklas och att lära mig nya saker.

Att följa med i utvecklingen och få byrån att ligga i framkant är något som stimulerar mig. Jag försöker alltid göra mitt bästa och med min kreativitet hoppas jag kunna bidra med att skapa nya idéer och tankar som gör att Falköga kan expandera samt fortsätta vara en fullservicebyrå som är engagerad och proaktiv.

Ulla Falk, HR ansvarig

Nellie Oxelmark, marknadsföring och kundkontakt

Vem är du?  

Jag heter Nellie Oxelmark och arbetar på Falköga med marknadsföring och kundkontakt. 

Jag är 20 år gammal och är uppväxt ute på landet med skog och vatten vid staden Nynäshamn.  

Utöver mitt stora intresse för marknadsföring och bygga upp kontakter med uppdragsgivare så brinner jag extra mycket för dans. Jag dansar och har tävlingsdansat på elitnivå i stilarna Hiphop och Disco. Jag har deltagit på flertalet europiska och världsmästerskap där jag representerat det svenska landslaget.  

Erfarenheterna från tävlingsdansen är något jag tar med mig in i yrkeslivet och bär med mig hela livet.  

 

Hur känner du för att arbeta på Falköga?  

Det känns otroligt bra att arbeta på Falköga. Att jag i sådan tidig ålder har fått möjligheten att arbeta på ett växande företag där jag får chansen att utvecklas och arbeta med många olika delar är väldigt givande och värdefulllt för mig.  

Falköga är en arbetsplats där laganda och stöttning har hög prio och för mig känns det otroligt viktigt. Här finns ett stort engagemang i individens hälsa och att alla medarbetare ska ha möjligheten att bredda sina kunskaper.  

Falkögas grundare Carl-Magnus Falk är en stor inspiration för mig inom bland annat ledarskap, företagande och hur man kan arbeta fram den bästa versionen av sig själv. Det är otroligt givande att arbeta tillsammans Carl-Magnus och jag är tacksam över att han välkomnade mig till Falköga.  

 

Vad har du för drömmar och ambitioner  

Mina drömmar och ambitioner är att fortsätta arbeta för att nå Falkögas mål. Vi är en byrå med målsättning att expandera och konstant utveckla branschen vi arbetar i. Jag strävar efter att bli bättre på allt jag gör så att mitt arbete kan hjälpa företagets utveckling.  

Jag ser fram emot Falkögas fortsatta resa.

Francisco Saldes, IT och säkerhetsansvarig

Chris Lundberg, event- och hållbarhetsansvarig

Vem är du?

Jag är Chris – legitimerad läkare som nu arbetar på Falköga.

Min CV är närmast regnbågsbrokig och jag har utöver erfarenhet från vården som både läkare och undersköterska, jobbat i butik, som mediebevakare, sekreterare, inom ideella sektorn som chef med personalansvar mm.

Jag gillar både pyssel och vedhuggning, är passionerat intresserad av evolutionsteori, tågluffar helst och har blivit fotbollsbiten på sistone. Jag älskar klättring och har varit aktiv många år som instruktör.

Hur känner du för att jobba på Falköga?

Det är en spännande och intensiv resa!

När jag har följt Carl-Magnus karriär, så har jag faktiskt slagits av likheterna med läkaryrket. Att ha en klient som man nästan vill göra allt för – och samtidigt balansera ett samhällsansvar, vilket blir särskilt tydligt inom revisionsområdet. Jag känner starkt för småföretagare och de många, ofta svåra, beslut som måste tas. Det är livet på allvar och det är viktigt att få bra stöd. Ekonomi är kul. Det finns något vilsamt med att det går att få allt exakt, vilket är närmast en omöjlighet inom medicinen.

Det har varit kul att vara med här från starten och se företaget växa, få allt fler kollegor. Jag har arbetat med allt från rekrytering, språk och lön, och har nu tjänst som event- och hållbarhetsansvarig.

Vad har du för drömmar och ambitioner för ditt fortsatta yrkesliv?

Fortsätta vara en nyckelperson i Falköga.

Jag tycker om att ha en pedagogisk roll och att bidra till att medarbetare trivs och mår bra. Att få arbeta med allt från personalaktiviteter till stora fester är en ynnest. Ser alltså fram emot att få ordna mycket skoj på företaget.

Men eftersom människan minst sagt har utmaningar på miljöområdet ser jag lika mycket fram emot att få fortsätta jobba med hållbarhet. Jag har varit engagerad länge för miljön och det är ju drömmen att få vara med när Falköga gör positiv skillnad i världen, även på detta område… 

Jessica Nyström, redovisningskonsult/affärsutvecklare

Följ allt spännande som händer kring Falköga på sociala medier