Team Falköga

Hanna Erlandsson Lönn, auktoriserad redovisningskonsult

Vem är du?

Jag heter Hanna Erlandsson Lönn och arbetar som auktoriserad redovisningskonsult på Falköga.

Jag är uppvuxen i en liten ort som heter Virserum och har idag min egen lilla familj där. Jag är småbarnsförälder och tillbringar min fritid mycket med familjen. Vi älskar att vara aktiva. Skidåkning är en höjdare, även till exempel crossfit-inspirerad träning och löpning.

Hur känner du för att jobba på Falköga?

Det känns otroligt bra att vara en del av Falköga.

Jag jobbar från kontoret i Växjö och det är väldigt roligt att få arbeta i en så fin kontorsmiljö.  För mig är det viktigt att företaget jag arbetar på har sammanhållning och laganda vilket jag känner att Falköga verkligen har.

Här hjälper alla medarbetare varandra och det gör att arbetet blir effektivare. Man känner en trygghet hos sina kollegor.  Jag tycker om att vi är så digitaliserade. Organisationen vill ständigt utvecklas och arbetar målmedvetet för att skapa och förbättra den digitala smidigheten. Just det digitala arbetet är en viktig del i att företaget kan expandera och fortsätta vara en fullservicebyrå.

Vad har du för drömmar och ambitioner för ditt fortsatta yrkesliv?

Att jag som redovisningskonsult kan fortsätta utvecklas samt hjälpa uppdragsgivare och företaget jag arbetar på att nå sina mål.

Som redovisningskonsult brinner jag för kontakten med kunder och jag får inspiration av att hjälpa andra. Mina ambitioner är att stärka kundkontakten samt arbeta som redovisningskonsult i en variation av branscher.

Det är viktigt för mig att behålla den personliga relationen med uppdragsgivare i vårt digitala arbete, så jag

fokuserar på att varje kund ska känna sig välkommen och viktig genom våra digitala möten.

Carl-Magnus Falk har ambitionen att Falköga ska expandera – och jag tycker det är så spännande att få vara med på den här resan som bara har börjat!

Patric Mårtensson, redovisningskonsult

Vem är du? 

Jag heter Patric Mårtensson och är ny examinerad redovisningskonsult hos Falköga.  

På fritiden fokuserar jag mycket på träning och spelar även en del golf. Jag tycker det är otroligt roligt att hålla mig aktiv på olika sett men löpning är det jag fokuserar väldigt mycket på.  

Hur känner du för att jobba på Falköga? 

Jag trivs oerhört bra på Falköga och det som får mig att trivas så bra är mina arbetsuppgifter samt den gemenskap jag känner med mina kollegor.  

Falköga har som målsättning att expandera och vara ett starkt företag. Den målsättning och vision Falkögas grundare Carl-Magnus Falk har tycker jag är spännande. Det inspirerar mig att vara en del utav företagets utveckling.  

Som ny examinerad redovisningskonsult finns det mycket att fortsätta lära sig nu när utbildningen är klar och det riktiga arbetet som redovisningskonsult börjar.  

Under min utbildning till redovisningskonsult så började jag arbeta på Falköga som praktikant. Det blev en lyckad tid på här och när min tid som praktikant avslutades fortsatte jag att arbeta här på heltid.  

Jag är otroligt glad över att starta min yrkesresa inom redovisning på Falköga.  

Vad har du för drömmar och ambitioner för ditt fortsatta yrkesliv? 

Mina drömmar och ambitioner är att fortsätta utvecklas och jag har målet att bli auktoriserad redovisningskonsult.   

Jag brinner för att lära mig nya saker och försöker alltid förbättras i mitt arbete.  

Att vara en del av Falköga är något som motiverar mig eftersom företaget har en tydlig vision om vart vi vill komma och jag motiveras av Falkögas drömmar.  

Matilda Karlsson, redovisningskonsult

Vem är du?

Jag heter Matilda Karlsson och arbetar som redovisningskonsult sedan 6 år tillbaka. På min fritid är jag aktiv, brinner för träning och är gruppträningsinstruktör.

Hur känner du för att jobba på Falköga? 

Det känns bra att vara en del av Falköga!
För mig är det viktigt att arbeta på ett företag där jag kan stå för företagets vision och arbetssätt, vilket jag kan på Falköga. Att arbeta som redovisningskonsult passar mig bra då det är varierande och lärorikt. Jag ansvarar för olika områden i företaget och arbetar med allt från löpande bokföring till årsbokslut.

Det är som sagt viktigt för mig att kunna stå för min arbetsplats vision och här uppskattar jag särskilt Falkögas fokus på kvalitet och engagemang för sina uppdragsgivare.

En annan del av Falkögas vision jag tycker är positiv är hur jag och mina kollegor samarbetar. Ett exempel på det är om jag är på semester, då behöver jag inte oroa mig för mina uppdragsgivare, eftersom att alla på Falköga hjälper varandra.

Vad har du för drömmar och ambitioner för ditt fortsatta yrkesliv? 

För mig är det viktigt att fortsätta utvecklas och att lära mig nya saker.

Att följa med i utvecklingen och få byrån att ligga i framkant är något som stimulerar mig. Jag försöker alltid göra mitt bästa och med min kreativitet hoppas jag kunna bidra med att skapa nya idéer och tankar som gör att Falköga kan expandera samt fortsätta vara en fullservicebyrå som är engagerad och proaktiv.

Gregory Maliti, delägare och revisor

Vem är du?

Jag heter Gregory Maliti och arbetar som revisor på Falköga.

Utanför jobbet är jag först och främst småbarnsförälder men finner också tid att umgås med vänner och en del aktiviteter. Jag gillar att leva aktivt och tillbringar mycket tid i naturen, paddlar kajak, ordnar grilltillställningar och spelar fotboll. Jag älskar även att åka motorcykel och drömmer om att åka längs vägarna i Alperna.

Hur känner du för att jobba på Falköga?

Det känns otroligt bra att vara en del av Falköga!

Jag har tidigare främst arbetat med inriktningen ägarledda företag i varierad storlek och bolagsform. Jag inspireras av Sveriges starka entreprenörskapsanda och det är tydligt att Falköga som företag också gör.

På Falköga får jag som revisor möjligheten att ta del av entreprenörernas egna frågor – och det är uppmuntrande att vara uppdragsgivares bollplank. Att ge bra svar på frågor om exempelvis beskattning, förvärv, värdering och likvidering är något jag brinner för.

Jag såg ett driv hos Falkögas grundare Carl-Magnus Falk och organisationen i att vara orädda för att ta in nya arbetsverktyg och alltid ha en vilja att utvecklas. Det ville jag vara en del av och jag är idag väldigt glad över att arbeta på Falköga.

Vad har du för drömmar och ambitioner för ditt fortsatta yrkesliv?

Att min resa som revisor har en fortsatt god utvecklingskurva och den givna ambitionen är att bli auktoriserad revisor.

Jag vill bygga upp kundstocken för revison och redovisning och därmed medverka i strävan att Falköga växer sig till 50-100 anställda inom 10 år.

Jag är inte rädd för utmaningar och tar mig gärna an nya uppdrag. Jag trivs med att jobba hårt och fokuserat – en drivkraft som förhoppningsvis kommer hjälpa Falköga att expandera ännu mer och fortsätta vara en fullservicebyrå.

Ulla Falk, delägare och kontorschef

Nellie Oxelmark, marknadsföring och kundkontakt

Vem är du?  

Jag heter Nellie Oxelmark och arbetar på Falköga med marknadsföring och kundkontakt. 

Jag är 20 år gammal och är uppväxt ute på landet med skog och vatten vid staden Nynäshamn.  

Utöver mitt stora intresse för marknadsföring och bygga upp kontakter med uppdragsgivare så brinner jag extra mycket för dans. Jag dansar och har tävlingsdansat på elitnivå i stilarna Hiphop och Disco. Jag har deltagit på flertalet europiska och världsmästerskap där jag representerat det svenska landslaget.  

Erfarenheterna från tävlingsdansen är något jag tar med mig in i yrkeslivet och bär med mig hela livet.  

 

Hur känner du för att arbeta på Falköga?  

Det känns otroligt bra att arbeta på Falköga. Att jag i sådan tidig ålder har fått möjligheten att arbeta på ett växande företag där jag får chansen att utvecklas och arbeta med många olika delar är väldigt givande och värdefulllt för mig.  

Falköga är en arbetsplats där laganda och stöttning har hög prio och för mig känns det otroligt viktigt. Här finns ett stort engagemang i individens hälsa och att alla medarbetare ska ha möjligheten att bredda sina kunskaper.  

Falkögas grundare Carl-Magnus Falk är en stor inspiration för mig inom bland annat ledarskap, företagande och hur man kan arbeta fram den bästa versionen av sig själv. Det är otroligt givande att arbeta tillsammans Carl-Magnus och jag är tacksam över att han välkomnade mig till Falköga.  

 

Vad har du för drömmar och ambitioner  

Mina drömmar och ambitioner är att fortsätta arbeta för att nå Falkögas mål. Vi är en byrå med målsättning att expandera och konstant utveckla branschen vi arbetar i. Jag strävar efter att bli bättre på allt jag gör så att mitt arbete kan hjälpa företagets utveckling.  

Jag ser fram emot Falkögas fortsatta resa.

Francisco Saldes, IT och säkerhetsansvarig

Chris Lundberg, event- och hållbarhetsansvarig

Vem är du?

Jag är Chris – legitimerad läkare som nu arbetar på Falköga.

Min CV är närmast regnbågsbrokig och jag har utöver erfarenhet från vården som både läkare och undersköterska, jobbat i butik, som mediebevakare, sekreterare, inom ideella sektorn som chef med personalansvar mm.

Jag gillar både pyssel och vedhuggning, är passionerat intresserad av evolutionsteori, tågluffar helst och har blivit fotbollsbiten på sistone. Jag älskar klättring och har varit aktiv många år som instruktör.

Hur känner du för att jobba på Falköga?

Det är en spännande och intensiv resa!

När jag har följt Carl-Magnus karriär, så har jag faktiskt slagits av likheterna med läkaryrket. Att ha en klient som man nästan vill göra allt för – och samtidigt balansera ett samhällsansvar, vilket blir särskilt tydligt inom revisionsområdet. Jag känner starkt för småföretagare och de många, ofta svåra, beslut som måste tas. Det är livet på allvar och det är viktigt att få bra stöd. Ekonomi är kul. Det finns något vilsamt med att det går att få allt exakt, vilket är närmast en omöjlighet inom medicinen.

Det har varit kul att vara med här från starten och se företaget växa, få allt fler kollegor. Jag har arbetat med allt från rekrytering, språk och lön, och har nu tjänst som event- och hållbarhetsansvarig.

Vad har du för drömmar och ambitioner för ditt fortsatta yrkesliv?

Fortsätta vara en nyckelperson i Falköga.

Jag tycker om att ha en pedagogisk roll och att bidra till att medarbetare trivs och mår bra. Att få arbeta med allt från personalaktiviteter till stora fester är en ynnest. Ser alltså fram emot att få ordna mycket skoj på företaget.

Men eftersom människan minst sagt har utmaningar på miljöområdet ser jag lika mycket fram emot att få fortsätta jobba med hållbarhet. Jag har varit engagerad länge för miljön och det är ju drömmen att få vara med när Falköga gör positiv skillnad i världen, även på detta område… 

Följ allt spännande som händer kring Falköga på sociala medier