Falköga startades inte för att bli ännu en vanlig byrå inom redovisning, revision och företagsrådgivning.

Kontakta oss Vad gör vi?
Utan för att bli en pionjär inom branschen genom att utmana traditionella idéer och arbetssätt. Vi hade med andra ord höga ambitioner redan från dag 1.  Falköga präglas av vår starka servicekultur för dom som anlitar oss. Vårt engagemang gör skillnad och vår proaktivitet gör att vi ligger steget före.

Falkögas vision är att bli “mer än ett företag”

Team Falköga

Carl-Magnus Falk, VD, företagsrådgivare och Auktoriserad revisor . Läs mer, klicka här

Vem är du?  

Carl-Magnus Falk heter jag. Söderkis som sadlade om till revisor efter tio år som kock och köksmästare. Jag grundade Falköga i vintras. Efter sex år på Parameter Revision, där jag fick erfarenhet av många olika branscher, behövde jag pröva mina vingar. Jag känner starkt engagemang för småföretagare och deras förutsättningar. Förra året deltog jag t ex i opinionen mot förslaget om försämring av 3:12-reglerna. Jag gjorde också en gratis Excelmodell, 3:12 Modellen, som hjälper företagare att fördela lön och utdelning. Jag blev omskriven för det här i bl a tidningen Entreprenör. Ni kan läsa artiklarna HÄR   

 Hur känner du för att jobba på Falköga?

 Det är fantastiskt att på så kort tid ha fått förtroende av så många, och det är häftigt att kunna anställa och skapa arbetstillfällen. Jag har helt klart fått bekräftat att jag är en entreprenör. Även när det är mycket att göra så får jag energi av mina samarbetspartners, av känslan att göra skillnad. Jag brinner verkligen för småföretagare och nu har jag möjlighet att fullt ut göra mitt bästa. Vi är en liten stab nu som kommer vara både stabil och engagerad, och ge utrymme för ännu fler uppdrag.  

 Vad har du för drömmar och ambitioner för ditt fortsatta yrkesliv?

Min vision är att Falköga ska växa och bli 125 anställda. Att den kultur som redan börjat byggas ska frodas, bli etablerad och attraktiv. Vår grund är engagemang och proaktivitet. Jag vill att mina medarbetare ska brinna för det här också, och att våra kunder (som jag föredrar att kalla samarbetspartners) ska märka det tydligt. Jag älskar när människor möts och nätverkar och Falköga ska vara en plattform för det. Jag vill förändra branschen! Falköga ska vara mer än ett företag. För egen del kommer jag utöver att leda företaget, fokusera på företagsrådgivning. Jag kommer fortsätta utveckla Excelmodeller för att hjälpa entreprenörer. Falköga kommer ta mig till nya platser, och jag är både stolt och tacksam.  

Maria Almegård, Auktoriserad redovisningskonsult
Johanna Edvinsson, Redovisningsassistent Läs mer, klicka här
Vem är du?

Mitt namn är Johanna Edvinsson och jag har nyss påbörjat min treåriga utbildning på Stockholms Universitet med inriktning företagsekonomi. Under mina 19 år har jag provat på flera olika yrkesroller och går alltid med en inställning att ingenting är omöjligt. Men förutom att vara en driven ambitiös student värdesätter jag mycket tid med vänner och familj. Allra bäst mår jag ute på sjön i den södra delen av Stockholms härliga skärgård.

Hur känner du för att jobba på Falköga?

Falköga är helt underbart! Att få den här möjligheten att utöva mina kunskaper rent praktiskt är väldigt roligt. Jag är i upplärningsfasen utav yrket men jag är enormt tacksam för att Calle valt att ta mig under hans vingar. En bättre motivation och förebild är svårt att hitta.

Vad har du för drömmar och ambitioner för ditt fortsatta yrkesliv?

Mina mål och ambitioner är enormt höga. Utbildningen lägger stor grund för mitt framtida yrkesliv, något som är både otroligt spännande men lite skrämmande. Exakt vad jag kommer att välja som fokusämne är fortfarande under utveckling. Men jag vet att jag alltid kommer ha Calle bakom mig som stöttar oavsett hur jag väljer att göra, men jag långt ifrån klar med Falköga!

 

Ulla Falk, kontorschef
Frida Grundel, redovisningsassistent
Andreas Gartzell, partner och styrelseordförande Läs mer, klicka här
Vem är du? 

Optimistisk och analytisk ledare med 10 års erfarenhet av organisationsutveckling, förändringsarbete och chefskap.

Jag har haft förmånen att arbeta i en rad olika ledningsgrupper och företagsledningar inom en bred variation av branscher från privatägda företag till organisationer och myndighetsutövande arbetsgivare.

Jag har ansvarat och drivit många projekt främst inom organisation, service och effektiviseringar med tydligt fokus på att utveckla medarbetare för att åstadkomma goda resultat.

När jag inte arbetar hittar man mig sannolikt på golfbanan.

Hur känner du för att jobba på Falköga? 

Det är ett mycket ärofyllt uppdrag som styrelseordförande och rådgivare jag fått av Falköga. Jag hoppas att min erfarenhet och arbete kommer bidra till att Falköga når sina mål och ambitioner både på kort och lång sikt. Falköga har en mycket stor potential och är ett mycket spännande företag som precis börjat sin resa. Det skall verkligen bli mycket kul och givande att få starta upp vårt arbete tillsammans.

Vad har du för drömmar och ambitioner för ditt fortsatta yrkesliv? 

Att få skapa Sveriges bästa arbetsplats har alltid varit min dröm.

Anna Odelstierna, redovisningsassistent
Aida Bou Assaf, underkonsult
Linus Blom, redovisningsassistent
Chris Lundberg, koordinator, Läs mer, klicka här

Vem är du?

Jag är Chris – legitimerad läkare som nu arbetar på Falköga. Min CV är närmast regnbågsbrokig och jag har utöver erfarenhet från vården som både läkare och undersköterska, jobbat i butik, som mediebevakare, sekreterare, inom ideella sektorn som chef med personalansvar mm. Jag gillar både pyssel och vedhuggning, är passionerat intresserad av evolutionsteori, tågluffar helst och har blivit fotbollsbiten på sistone. Jag älskar också klättring och är aktiv som klätterinstruktör i Nacka.   

 Hur känner du för att jobba på Falköga?

Det är en spännande och intensiv resa! När jag har följt Carl-Magnus karriär, så har jag faktiskt slagits av likheterna med läkaryrket. Att ha en klient som man nästan vill göra allt för – och samtidigt balansera ett samhällsansvar, vilket blir särskilt tydligt inom revisionsområdet. Jag känner starkt för småföretagare och de många, ofta svåra, beslut som måste tas. Det är livet på allvar och det är viktigt att få bra stöd. Ekonomi är kul. Det finns något vilsamt med att det går att få allt exakt, vilket är närmast en omöjlighet inom medicinen.   

Vad har du för drömmar och ambitioner för ditt fortsatta yrkesliv?

Fortsätta vara en nyckelperson i Falköga. Jag tycker om att ha en pedagogisk roll och när jag får vara med och fixa och bidra till att medarbetare trivs. Men jag är också lagd åt språk så jag håller gärna på med texter och korrektur. (Därav att Calle kallar mig Falkögas språkguru). På lång sikt är det en dröm att kunna förena medicin, evolutionsteori och entreprenörskap… Jag har lärt mig av Falköga: Inget är omöjligt och man ska inte lägga hinder för sig själv!   

Exempel på samarbetspartners som ingår Falkögas nätverk

Christer Nirland

Christer Nirland

Rådgivare

Christer Nirland har arbetat som auktoriserad revisor och företagsrådgivare i över 50 år. Han arbetar efter sitt eget framtagna koncept som han kallar “Glada Gubben”. Vilket innebär att Christer ser till er helhetssituation. Allt från bolagets lönsamhet till er familjerättsliga situation. Christer Nirland har arbetat som auktoriserad revisor och företagsrådgivare i över 50 år. Han arbetar efter sitt eget framtagna koncept som han kallar “Glada Gubben”. Christer läste om Carl-Magnus Falk i tidningen Privata Affärer och lyfte helt enkelt luren efteråt. Och på den vägen är det. Nu är Carl-Magnus Falk en av Christers adepter.
Håkan Tiger

Håkan Tiger

Skattejurist på Parameter Revision

Håkan är skattejurist sedan 15 år och var med när Parameter startade. Han har även en gedigen domarutbildning. Håkan hjälper till med det mesta inom skatt – allt från skatteverksärenden till komplicerade omstruktureringar och rådgivning vid fastighetsaffärer och företagsöverlåtelser. Med tiden har hans kunder vuxit från små bolag till bolag med stor omsättning och vinst samtidigt som han fått bredda sina tjänster till renodlad affärsjuridik.

Mejla Håkan HÄR

Excel Department

Excel Department

Excelexperter

Lukas Liljas företag som Falköga samarbetar med under utvecklandet av Excelmodeller.se.

Följ allt spännande som händer kring Falköga på sociala medier