Carl-Magnus Falk i Tidningen Balans! 

Artikeln om Carl-Magnus Falk handlar om hans historia som ledde till den företagsresan han är på idag.

Allt från sin uppväxt, försäljningen av Agoy, tankarna kring att driva Falköga och vad som händer härnäst för Carl-Magnus får vi ta del av i denna artikel.

klicka HÄR för att läsa artiklen. 

Agoy-grundaren vill göra kombibyrån Falköga till ”tech-byrå”

I tidningen revisionsvärlden berättar Carl-Magnus Falk att han sagt upp sin auktorisation som revisor och – eftersom Falk var ensam revisor – lämnar Falköga helt revision.

Vi har blivit väldigt inspirerade av arbetet vi gjorde med Agoy. Nu vill vi ta med oss med erfarenheten och bli en tech-byrå. Programutveckling inom ekonomi kommer att vara vår huvudsysselsättning. I dagsläget är det jag som har fokus på programvaruutveckling, men en programmerare är på väg in och på sikt räknar jag med att 85 procent av verksamheten ska vara programvaruutveckling – Carl-Magnus Falk. 

Klicka på länken nedan för att läsa mer. 

https://revisionsvarlden.se/agoy-grundaren-vill-gora-kombibyran-falkoga-till-tech-byra/

2017 skapade vår VD Carl-Magnus Falk den så kallade 3:12 Modellen. En rad tidningar skrev om 3:12 Modellen 2017.

3:12 Modellen är en Excelmodell som utifrån företagets finansiella ställning söker upp och ger förslag på möjlig optimal fördelning mellan lön och utdelning för bolagets ägare. 3:12 Modellen kan därmed bidra till att företagaren inte betalar mer skatt än nödvändigt, alltså rätt skatt.

Läs mer, klicka här

Carl-Magnus Falk kom på idén till 3:12 Modellen under sitt arbete som företagsrådgivare. Carl-Magnus ansåg att rådgivning kring 3:12 reglerna ofta skedde slentrianmässigt utan hänsyn till viktiga aspekter för den enskilda entreprenören. Så som exempelvis värdet av allmän pension eller möjligheten att ta ett huslån.  ”Det finns en brist vad gäller förståelsen för vad löner egentligen är värt relativt utdelning. Om du fått rådet ”ta 37 tkr i månaden i lön” så är du långt från ensam, det är nämligen ett ”standardråd” i branschen” säger Carl-Magnus.

Med 3:12 Modellen kan Falköga Företagsrådgivning exempelvis visa hur mycket pensionen är värd. Ni kan pröva modellen dirkekt på 3:12 Modellens hemsida, det är bara att klicka på knappen nedan. Det finns även en avancerad version av 3:12 Modellen. Ni kan efterfråga den genom att mejla kontakt@falkoga.com .

Carl-Magnus Falk i podcasten

”I HUVUDET PÅ EN ENTREPRENÖR”

 

Lyssna på Carl-Magnus Falk´s tankar kring företagande och hur Falköga vill hjälpa just ditt företag att bli mer framgångsrikt i podcasten

”I HUVUDET PÅ EN ENTREPRENÖR”!

 

Klicka HÄR för att lyssna på avsnittet.

 

Om du vill se mer av Falköga i media, klicka HÄR

Tidningen Entreprenör:

”Så slår den höjda entreprenörsskatten mot ditt företag”

Läs artikeln HÄR

Företagande.se:

”Senaste 312-förslaget är obegripligt”

Läs artikeln HÄR,

Tidningen Balans:

”Den goda idén. Gratis rådgivningsmodell”

Läs artikeln HÄR

Bra Affärer:

”Nya 3:12 modellen underlättar för småföretagen”

Läs artikeln HÄR

Privata Affärer:

”Så slår nya 3:12 reglerna”

Företagande.se:

”Nya 3:12 Modellen kan minimera skatt och optimera uttag av lön och utdelning”

Läs artikeln HÄR

Tidningen Entreprenör:

”Höjd entreprenörsskatt inte en Stueplanslagstiftning”

Läs artikeln HÄR