Kolla in våra lediga tjänster

Falköga expanderar!

Lediga tjänster – Falköga söker dig som brinner för entreprenörer och småföretagare.

Falköga växer snabbt och vi kommer söka medarbetare kontinuerligt. Vi räknar med att fortsätta växa och vi kommer fortsätta rekrytera och nätverka med duktiga personer. Vi kommer ha behov av såväl nybakade redovisningsassistenter som erfarna redovisningskonsulter samt revisorsassistenter. Vi är ett litet, växande företag med fart och fläkt, som sitter i fina lokaler på Kungsgatan. Hos oss gäller frihet under ansvar, stort kundengagemang och möjligheter till personlig utveckling.  Våra kunder är enmans-, små och medelstora, ägarledda, företag samt föreningar och ideella organisationer. Specialområden – där vår revisor har särskild kompetens – är restauranger och bostadsrättsföreningar. Men vi har en spännande blandning med allt från glasmästerier till kulturidkare och ideella föreningar som kämpar för fina ändamål. Ni hittar våra lediga tjänster längst ner på denna sida.

Vad innebär det att arbeta på Falköga?

Falköga är en revision- och redovisningsbyrå i expansion. Vi är nytänkande och bryter ständigt ny mark. Vi utmanar gamla arbetssätt för att skapa något nytt. Att arbeta på Falköga innebär att få vara med och påverka denna spännande resa.

Falkögas mål är att underlätta för entreprenörer och verkligen vara med och bidra. Vi vill aktivt påverka förutsättningarna för entreprenörskap.

Falkögas mål är också att skapa en riktigt bra arbetsplats. En arbetsplats där personens individuella behov får gehör men även en arbetskultur som präglas av laganda. En ska vara stolt över att arbeta på Falköga därför att Falköga levererar något nytt och bättre och därför att den enskilde får vara med och påverka och vara delaktig.

Falköga kommer alltid sträva efter att optimera förutsättningarna för alla som satsar på Falköga vad gäller ens personliga och yrkesmässiga utveckling. Att medarbetarna ökar och breddar sin kompetens är högsta prioritet för Falköga. Hos Falköga ska ingen känna att den stannar av i sin utveckling. Vi ska ständigt kunna utvecklas!

Följ allt spännande som händer kring Falköga på sociala medier

En del av min vision med Falköga är att skapa en arbetsplats där medarbetarna ges goda förutsättningar till att utveckla sig själva och sin kompetens.  OCH  en arbetsplats att vara stolt över. När det är dags för mig att lämna över, någon gång i framtiden, är detta något som kommer betyda mycket för mig. Att ha varit med och skapat sådana förutsättningar. Det är min övertygelse.

Carl-Magnus Falk

VD och auktoriserad revisor, Falköga Revision, Redovisning och Företagsrådgivning AB

När jag kom till Sverige och startade eget hade jag haft till stor hjälp om Falköga fanns, då hade jag fått bra rådgivning. Just nu ser mig själv bara jobba på Falköga eftersom det är lärorikt att arbeta här då man får jobba med olika typer av kunder och bolagsformer. Jag är glad att ha hamnat på Falköga eftersom vår chef Carl-Magnus utvecklar en ny modell av byrå, då kan jag få svar på mina funderingar jag haft vid tidigare jobb!

Masano Eckerblad

Redovisningsassistent, Falköga Revision, Redovisning och Företagsrådgivning AB

Det känns väldigt spännande att arbeta på Falköga eftersom vi utvecklas och växer så fort. Det finn en väldigt positiv stämning här, vi bryr oss om varandra och omger oss av massor av intressanta och innovativa idéer. Jag tror på Falköga och vill gärna vara en del av företagets fortsatta utvecklingsresa.  Jag upplever att det finns mycket rum för utveckling av ens kompetenser på Falköga, inte bara inom redovisning men också inom saker som exempelvis marknadsföring.

Julia Gajeva

Redovisningsassistent, Falköga Revision, Redovisning och Företagsrådgivning AB

Jag tycker att Falköga är helt underbart! Det är så kul att få den här möjligheten att utöva mina kunskaper rent praktiskt. Själv är jag i upplärningsfasen utav yrket och är därför oerhört tacksam för att Carl-Magnus valt att ta mig under hans vingar. En bättre motivation och förebild än honom är svår att hitta. Jag är långt ifrån klar med Falköga.

Johanna Edvinsson

Redovisningsassistent, Falköga Revision, Redovisning och Företagsrådgivning AB

Intresserad av att satsa på Falköga?