Falköga Tech Hub AB har nu full fart med sina nyemissioner för de två bolagen Figgy och Greeny.

Nyemissionerna hålls live men det finns också möjlighet att boka digitala nyemissionsmöten.

Figgy erbjuder en innovativ tjänst som gör det enkelt för företag att ladda upp sina årsredovisningar och få dem professionellt designade på nolltid. Detta innovativa koncept är ett samarbete mellan Falköga Tech och Kate DesignStudio. Figgy är en molnbaserad SaaS-lösning med AI-stöd som ger årsredovisningar en elegant och proffsig layout med bara några enkla klick. Figgy skapar automatiskt designen baserat på den formella årsredovisningen som laddas upp.

 

Greeny är ett annat av våra spännande molnbaserade program som fungerar som en guide genom alla steg i hållbarhetsredovisningsprocessen. Greeny hjälper användare att samla in relevant data och skapa effektiva processer för att hantera hållbarhetsfrågor. Det är mer än bara en enkel mall för att fylla i siffror; Greeny genererar en fullständig hållbarhetsredovisning som kan användas både i årsredovisningen och i andra sammanhang. Greeny är ett samägt projekt som grundats av Falköga Tech och Martin Wikman.

 

Om du är intresserad av att investera i något av våra bolag är du varmt välkommen att kontakta vår kommunikationsansvarige, Nellie Oxelmark, på .

Dessutom kommer du ha möjlighet att träffa oss och utforska våra program på Ekonomi & Företagsmässan den 27-28 september.

 

Vi ser fram emot att få träffa dig där!