Falköga söker nu två redovisningskonsulter med gedigen erfarenhet av redovisning som nu vill vara med på både Falkögas spännande resa och vara med och utveckla Agoy.

Vi växlar nu upp inför en fortsatt mycket stark tillväxt och söker nu dig som vill vara med på denna resa och ansluta till vårt duktiga redovisningsteam. Agoy är ett helt nytt program för periodbokslut och årsredovisning. Det är webbaserat och utvecklat av oss. Agoy är skapat av den auktoriserade revisorn Carl-Magnus Falk som även grundat Falköga.

Du kommer att arbeta ca 50 % med Agoy och ca 50 % med Falkögas övriga uppdragsgivare. En kombination som vi tror är helt unik och en stor möjlighet för dig som både vill utveckla ditt arbete som modern redovisningskonsult och har ett stort intresse av programutveckling och digitalisering.

Din bakgrund

ca 5 års erfarenhet som redovisningskonsult

Dina arbetsuppgifter och krav för rollen

 • Kvalitetssäkring av programmet inklusive en del testning, främst kontrollberäkningar
 • Genomföra kravspecificeringar
 • En väsentlig del kommer gå till att studera lagar och regler, samt att noga följa uppdateringar av dito
 • Vara med i framtagande av nya funktioner till Agoy tillsammans med våra UX-designers
 • Ett krav är att kunna arbeta självständigt på ett mycket strukturerat sätt – där det saknas rutiner etc, skapar du digital struktur själv med glädje
 • Grundläggande datorkunskap, särskilt Excel-kunskaper premieras
 • Självgående i att upprätta årsredovisning samt årsbokslut
 • Noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt
 • Självgående i att sköta löpande uppdrag och periodbokslut
 • God analytisk förmåga
 • Ett prestigelöst förhållningssätt
 • God samarbetsförmåga
 • Arbetat som kundansvarig för löpande redovisningsuppdrag
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Om oss

Vi grundades av auktoriserade revisorn Carl-Magnus Falk. Han har en mångårig erfarenhet inom kvalificerad företagsrådgivning, revision och redovisning.

Får vi säga det själva är Falköga redovisning Sveriges mest nytänkande och innovativa redovisningsbyrå. Falköga redovisning är en del av del av Falköga Group där även Falköga revision, Falköga företagsrådgivning och Agoy ingår.

Idén till Agoy föddes ur frustration över hur krångliga alla tidigare lösningar för periodbokslut var. Byråer var hänvisade till hemmasnickrade Excel-ark som saknade såväl överblick som användarvänlighet. Med hjälp av ett stort team med expertis i alla led – från ekonomer till programmerare, användardesigner, grafiska formgivare och fler – har Carl-Magnus förvandlat sin idé till en innovativ programvara.

I Stockholm sitter vi i fina moderna lokaler på Kungsgatan 8 och i Växjö finns vi på Reveljgränd 5.

Du kan även räkna med följande

Ett gäng härliga, drivna och ödmjuka kollegor och en unik kultur. Det är en stor del av vår framgångssaga. Förutom ändlöst intresse för innovativ teknik, redovisning, rådgivning och IT är vi experter på allt från fotboll och matlagning till frimärken, schack och finans, vi letar alltid efter ny kunskap och har en nyfikenhet som aldrig mättas.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss:

Vänligen mejla din ansökan eller dina frågor till hr@agoy.se

Urval till intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan snarast, dock senast den 24/6.

Genom att ansöka till denna tjänst lämnar du samtycke till att dina personuppgifter registreras och behandlas för rekryteringsändamål och i enlighet med Europaparlamentets och rådets förordning (EU) 2016/679 (”GDPR”). Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för Agoy och relevanta personer inom organisationen.