Med stor glädje presenterar Falköga sitt samarbete med den svenska, nyblivna artisten Ellen Bergelin.

Ellen Bergelin är 21 år gammal och arbetar som artist, låtskrivare och producent. Ellen är sedan 2 år tillbaka signad hos TGR Music och har sedan dess släppt 11 låtar på Spotify. 

 

Falköga står idag vid hennes sida med rådgivning och säkerställande av ekonomin, för att stödja hennes karriär och skapa ytterligare rum för Ellen att lägga sitt fulla fokus på musiken. Falköga är både glada och stolta över att få arbeta med en så talangfull och lovande artist som Ellen Bergelin och vi ser fram emot att följa hennes musikkarriär!

Falköga är en trygg och genuin plattform som alltid finns att vända sig till när man behöver bra rådgivning.” – Ellen Bergelin

 

Utöver Ellens stora passion för att skapa musik slår hennes hjärta även hårt för dans, något hon ägnat sig åt sedan barnsben. Innan musikkarriären tog fart utgjorde dansen en stor del av hennes liv med bland annat tävlingsdans inom hiphop och disco. Hon har inom båda stilarna ett flertal gånger representerat Sveriges landslag under europeiska- och världsmästerskap.

Förutom Spotify och spelningar når Ellen Bergelin ut till svenska folket genom att dela sin musik i sociala medier. Det är även den vägen som Falköga fick upp ögonen för den unga artisten. Hennes driv och passion för musiken lyser starkt igenom skärmen och att det är en målinriktad kvinna med höga ambitioner finns inga tvivel om. Efter att ha ingått ett solklart samarbete med Bergelin är vi på Falköga ännu mer säkra på att hon inte bara är en fantastisk artist utan även har hög potential att bli en framgångsrik entreprenör.

Rådgivning utgör en stor del av Falkögas samarbete med Ellen Bergelin. Inom musikbranschen förekommer ofta arbete som rör avtal och kontrakt av olika slag, något som kräver tid och många gånger även kunskap för att säkerställa det bästa för sitt eget artisteri. Branschen är hård, något som inte gör det lättare att göra sin röst hört som ny, ung artist och kvinna.

”Vi är väldigt glada att få hjälpa Ellen och stötta henne i det hon behöver. Det är en tuff värld vi lever i, särskilt inom artist- och musikbranschen och vi är därför stolta att arbeta sida vid sida med Ellen och säkerställa hennes ekonomi och trygghet i karriären” – Carl-Magnus Falk

 

Vi vill ge ett stort tack till Ellen Bergelin för ett strålande samarbete som vi ser fram emot att fortsätta. Vi är mycket stolta över att få vara en del av hennes spännande resa!

 

 

Falköga strävar efter att vara mer än ett företag. Utöver hjälp med redovisning, revison och företagsrådgivning så vill vi vara en trygg punkt för Sveriges företag och stötta innovativa och ambitiösa entreprenörer. Vi på Falköga tror på ett nära och aktivt partnerskap och jobbar ständigt för att leverera tjänster av högsta kvalitet för att hjälpa Er att driva verksamheten framåt.

Falkögas dörrar står öppna för alla företag, oavsett bransch. På vår hemsida kan du läsa mer om vårt arbete och hur du tar kontakt med oss. Det går alltid bra att höra av dig direkt till kontakt@falkoga.com eller 08-888737 om du är intresserad av att veta mer.