Återigen infinner sig den där känslan efter ett Falkögaevent. Våra uppdragsgivare förs närmare varann och relationer byggs. Visioner blir verklighet. 

Vi har länge förstått de mervärden en revision- och redovisningsbyrå kan ge sina uppdragsgivare genom att sammanföra dom. Som byrå anlitas vi av en oerhörd bredd vad gäller bransch och kompetens. För lyckade och framgångsrika affärer anser vi att goda relationer är en framgångsfaktor. Och relationer bygger man genom att umgås regelbundet i en avslappnad miljö.  Detta är alltså som sagt syftet med både Falköga Business Group, som vi kallar våra regelbundna nätverksfrukostar, och våra återkommande kickoffer och vår/sommaravslutningar. 

Vårt senaste event har redan har lett till konkreta affärsrelationer och affärer för våra uppdragsgivare. Vi gläds verkligen åt det och kan inte dölja en viss stolthet…   

Detta uttalade syfte med våra event är också en del av vår övergripande vision med Falköga – att bli mer än ett företag. ”Att bli mer än ett företag” är ett kort och koncist uttryck som innefattar oerhört mycket. Vad menar vi? Falköga strävar efter att på sikt bli en kraft som både entreprenörer och yrkesmän kan knyta an till, få ett gemensamt sammanhang så att säga. Ett sammanhang som inte nödvändigtvis är exklusivt för våra uppdragsgivare. Mer än ett företag med andra ord. 

Falköga Redovisning och företagsrådgivnings höst kickoff 2019

Och om vi kastar oss från stort till smått. Hur var själva höst-kickoffen? Lyckad har vi redan nämnt. Särskilt kul tycker vi det är att se hur våra medarbetare lever upp inför och under eventen. Hur Aida fixade med allt och lite till, och såg till att alla kände sig varmt välkomna. Hur Johanna glatt höll låda vid sitt bord, berättandes om allt spännande hon lärt sig och därmed ökande ansvar. Hur Andreas stolt hälsade alla välkomna samtidigt som han serverade champagne. Att se hur Maria njöt av stunden och alla spännande stunder som kommer. Samtidigt som även hon välkomnade folk med sin egen patenterade värme och gästvänlighet.  

Vi fick också höra Claire Roswall berätta om stiftelsen Musikbojen, som hon grundat tillsammans med Max Martin. Claire Roswall är sedan tidigare känd från ”Min Stora Dag” där hon nu är hedersordförande. Musikbojen är en stiftelse som möjliggör för barn med stora behov att få hjälp av musikterapeuter. Falköga är särskilt stolta över Claires medverkan då vi är en av Musikbojens företagsvänner.  

Sist men inte minst vill vi även tacka Restaurang Racamaca för maten som serverades. Mycket gott. Racamaca är en av våra uppdragsgivare och om ni någonsin befinner er vid Mariatorget och blir hungriga så har ni ett givet val! Racamaca bjöd även på sitt nya öl från det egna ölbryggeriet Gröna Linjen, till flera gästers stora förtjusning.  

Väl mött i entreprenörsdjungeln 

/ Team Falköga