Falköga Revision och Redovisning söker en senior redovisningskonsult

Har du också en förkärlek för entreprenörer och deras förutsättningar samt ett utvecklat servicetänk är du kanske den vi söker för vår lediga tjänst som redovisningskonsult till vårt kontor på Kungsgatan 8 i Stockholm.

Falköga är en revision- och redovisningsbyrå med ett starkt fokus på företagsrådgivning. Vi är ett snabbväxande företag och ligger i framkant gällande digitala lösningar för våra kunder. Vi är verksamma inom många olika branscher. Det våra kunder har gemensamt är att de ställer höga krav på sin partner inom revision och rådgivning. Falkögas ledstjärna är proaktivitet och engagemang.  Falköga grundades av auktoriserade revisorn Carl-Magnus Falk som har ett stort driv och en målsättning att förbättra förutsättningarna för Sveriges entreprenörer. Exempelvis ligger Carl-Magnus bakom den så kallade 3:12 Modellen som hjälper företagare att optimera sitt uttag av lön och utdelning.

I rollen som redovisningskonsult har du ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och initiativförmåga med hög ansvarskänsla. För att trivas och utvecklas hos oss tror vi att det är viktigt att du vill och kan etablera professionella kontakter samt är utåtriktad och har lätt för att samarbeta. Du trivs med att arbeta i högt tempo och att ha flera arbetsuppgifter parallellt varpå du har lätt för att anpassa dig till nya situationer. Ditt arbetssätt är noggrant men effektivt och du har en god kommunikativ förmåga. Företaget är litet och expansivt och därför krävs det en flexibilitet och ”fixaranda” där du ibland kan få hugga i med enklare och varierade arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter och kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • Som arbetat ett par år på redovisningsbyrå            
  • är självgående vad gäller att upprätta årsredovisning och INK2
  • Har arbetat som kundansvarig för löpande redovisningsuppdrag
  • Tycker det är spännande att få vara med att bygga något nytt, dvs Falköga
  • Inte tycker om att skjuta upp saker du kan göra idag tills imorgon
  • Tycker digitalisering är spännande och ser ett värde i det ”papperslösa”   kontoret

För den här tjänsten krävs minst gymnasieutbildning med inriktning ekonomi, det är meriterande om du har högskoleutbildning med inriktning redovisning. Det är även meriterande om du arbetat med Office365 och Sharepoint.  Även erfarenhet från serviceyrken är meriterande

Omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, tillträde omgående.

Välkommen med din mailansökan senast den 31 oktober, urval och intervjuer sker löpande. Skriv ”Senior redovisningskonsult” i rubrikraden.

Skicka din ansökan via mejl till: rekrytering@falkoga.com

Läs mer om Falköga Revision och redovisning HÄR