Nu får du möjlighet att bli en del av Stockholms kanske hetaste redovisningsteam

Carl-Magnus Falk, VD

Nu har du chansen att få jobba som en modern redovisningskonsult och vara med på en spännande tillväxtresa med en av Sveriges mest nytänkande byråer! Vi söker dig som tillsammans med Falköga vill växa och utvecklas i din yrkesroll. Som redovisningskonsult hos oss arbetar du nära flera spännande kunder i olika storlek och branscher och levererar förstklassig redovisning och rådgivning. Falköga har ett stort fokus på företagsrådgivning. Falköga grundades av auktoriserade revisorn Carl-Magnus Falk som har ett stort driv och en målsättning att förbättra förutsättningarna för Sveriges entreprenörer. Exempelvis ligger Carl-Magnus bakom den så kallade 3:12 Modellen som hjälper företagare att optimera sitt uttag av lön och utdelning.

Vi har centrala och fina lokaler på Kungsgatan i Stockholm.

Om dig och tjänsten

I rollen som redovisningskonsult har du ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och initiativförmåga med hög ansvarskänsla. För att trivas och utvecklas hos oss tror vi att det är viktigt att du vill och kan etablera professionella kontakter samt är utåtriktad och har lätt för att samarbeta. Du trivs med att arbeta i högt tempo och att ha flera arbetsuppgifter parallellt varför du har lätt för att anpassa dig till nya situationer. Ditt arbetssätt är noggrant men effektivt och du har en god kommunikativ förmåga. Företaget är litet och expansivt och därför krävs det en flexibilitet och “fixaranda” där du ibland kan få hugga i med enklare och varierade arbetsuppgifter.

Du är/har dessutom

  • Minst eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Självgående i att sköta löpande uppdrag och periodbokslut.
  • Några års erfarenhet av rollen som redovisningskonsult på redovisningsbyrå
  • God svenska och engelska
  • God analytisk förmåga
  • Ett prestigelöst förhållningssätt
  • God samarbetsförmåga
  • Arbetat som kundansvarig för löpande redovisningsuppdrag
  • Vill utveckla och förbättra vår organisation

Vi erbjuder

I rollen som redovisningskonsult på denna byrå erbjuds du stora möjligheter till snabb kompetensutveckling då du redan från början får ta ett stort ansvar. Falköga ligger i framkant vad gäller digitalisering och erbjuder moderna redovisningslösningar till sina kunder. Som redovisningskonsult här arbetar du i en utvecklande arbetsmiljö med ett öppet arbetsklimat och en familjär kultur. Falköga har kontor centralt beläget i Stockholm, mellan Stureplan och Hötorget. Känner du igen dig i beskrivningen så tveka inte!

Anställningsvillkor, lön och förmåner

Lön enligt överenskommelse. Falköga har för sina anställda 30 semesterdagar, 5000 kr i friskvårdsbidrag och avsättning till pension.

Tjänsten är tillsvidare, heltid, med 6 månaders provanställning, tillträde så snart som möjligt eller enligt ö.k. Du kommer jobba i ett dynamiskt och glatt team i fräscha och anrika lokaler på vårt kontor på Kungsgatan 8.

Om Falköga

Falköga arbetar för att skapa trygghet och lugn så de som anlitar oss kan få ett skönare liv. För Falköga Revision, Redovisning och Företagsrådgivning handlar allt om att proaktivt förbättra förutsättningarna för Sveriges entreprenörer. Vi sammanför den rätta erfarenheten, kompetensen och kreativiteten för att utmana den traditionella bilden av rådgivning och redovisningsbranschen. Vi skapar framtiden tillsammans med alla som samarbetar med oss. Vi grundades av auktoriserade revisorn Carl-Magnus Falk. Han har en mångårig erfarenhet inom kvalificerad företagsrådgivning, revision och redovisning. Nu bygger Carl-Magnus tillsammans med sina medarbetare en fullservicebyrå som verkligen gör skillnad.

Ansökan:

Välkommen att söka tjänsten senast den 15 april 2019.
Maila din ansökan med bifogad CV till rekrytering@falkoga.com. Skriv ”Redovisningskonsult” i rubrikraden. Vi intervjuar löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. 

Frågor kan ställas till:

Annicka Lundberg, Gruppchef redovisning
annicka@falkoga.com
070-289 8576

Andreas Gartzell, Styrelseordförande
andreas@falkoga.com
0730-63 4045