Falköga välkomnar Jessica Nyström!

Jessica älskar kreativiteten utan begränsningar, har positiv energi, vågar tänka nytt och har drivet framåt hela tiden. Vi är otroligt peppade på att Jessica nu blir en del av Falköga!

Välkommen Jessica till Falkögas digitala revolution.

 

Läs intervjun nedan för att lära känna Jessica.

 

 

Presentation:

Jag heter Jessica Nyström och är en 47 årig tvåbarnsmamma från Växjö. Just nu håller jag på att renovera ett 60-talshus och flyttar snart in hoppas jag och min sambo.

För mig är relationer det viktigaste i alla lägen, efter att ha levt så där ett halvt liv har jag kommit på att det är dem som gör allt, familjen, vänner, arbetskollegor, kunder, föräldrar till barnens kompisar och även din relation till dig själv.

 

 

Fritiden:

På fritiden älskar jag att umgås med familj och vänner, laga mat och bara vara. Men det är även viktigt för mig att få vara själv och det kan vara att gå långa rundor i skogen med min hund Nelson.

Jag gillar att designa och sy kläder, det var en stor del av mitt liv när jag var yngre men hinner inte så mycket med det idag. Träning är något jag alltid brunnit för, jag är gammal tävlingsdansare, tävlade från sju års ålder i 10-dans och var i Sverige eliten i många år. Jag älskar fortfarande att röra mig till musik men under senare år har jag hittat yogan.

När vi flyttat till huset som just nu renoveras blir det lite trädgårdsarbete och vi har även stuga på Öland som är vår oas där vi är mycket på sommarhalvåret. Stugan byggde min farfar för 75 år sedan och är därför väldigt speciell för mig och familjen, jag ser det som mitt happy place.

 

Tidigare yrkeserfarenhet:

Mitt yrkesliv består av många olika delar, bland annat har jag drivit skrädderi som eget företag, var med vid lanseringen av Sisters butiks konceptet och var även med i deras inköpsråd. Jag arbetade på Skatteverket i många år och har arbetat på Fortnox i elva år. Efter det arbetade jag även Wint och en annan liten redovisningsbyrå i Växjö.

När jag arbetade på Skatteverket granskade jag byråernas redovisning och på Fortnox arbetade jag alltid med byråerna både som key account manager för allt från minsta byrån till de allra största byråkedjorna. Sedan när jag arbetade mer med utveckling, var det Fortnox digitala byrå, även som ansvarig för att implementera Agoy med digitala byrån och ansvarig för lanseringen av Agoy bokslut & skatt.

 

Falköga:

Mitt intresse för att börja på Falköga skapades igenom att jag arbetade väldigt tight med Agoy och många på Falköga när jag jobbade på Fortnox. Där var jag ansvarig för Agoy implementeringen och trivdes väldigt bra med dessa människor som arbetar på Falköga. Jag älskar kreativiteten utan begränsningar, så positiv energi, att våga tänka nytt och drivet framåt hela tiden. Då jag var med tidigt på Fortnox resa är det något särskilt med det lite mindre och kreativa företaget som vågar tänka nytt. Men det allra viktigaste för mig är att det är ett företag med hjärta.

Det ska bli så spännande att börja arbeta på Falköga, men lite nervöst så klart. Jag längtar efter att få vara lite galet kreativ och att vi kommer lösa svordomar och problem som redovisningsbranschen brottas med dagligen på ett nytt sätt.

Det ska bli så roligt att jobba med Calle och alla andra igen. Det ska även bli magiskt att träffa kunder och skapa nya relationer.

 

Vad har du för drömmar och ambitioner i ditt fortsatta yrkesliv? 

Jag drömmer om att jag någon gång har min egen byrå som är helt digital och nyttja de bästa programmens alla funktioner till max, så jag kan hjälpa kunderna med andra delar. Kanske det blir när jag är pensionär och bor halva året på Öland och resten i Spanien. Då kommer jag även skapa klädkreationer och sälja bara för att jag kan och tycker det är roligt.

Jag ser otroligt mycket fram emot det här nya kapitlet i livet och jag tror verkligen att vi kommer bli ett grymt team.