På Falköga är vi superpeppade på att få kicka igång höstens arbete med alla som valt att #SatsapåFalköga. Detta på Erik Fröderbergs #BistroBromma, som också satsar på Falköga  (Erik Fröderberg är högaktuell i #kockarnaskamp, missa inte – söndag kl 20:00).

Vi ser denna tillställning som ett startskott för en spännande resa. Vi ser det även som en fin möjlighet för alla nya på Falköga att få presentera sig och träffa våra uppdragsgivare. Särskilt kul är det också att Erik Fröderberg lagar maten samtidigt som han deltar i kockarnas kamp.

Kickoffen kommer även vara en chans för oss att få synliggöra våra fantastiska uppdragsgivare samt ge dessa en möjlighet att få nätverka med varandra. Ett av Falkögas viktigaste mål och en del av vår strävan att bli mer än ett företag är att sammanföra människor och företag så dom kan dra nytta av varandras kompetensområden. Som revision- och redovisningsbyrå sitter vi på kontakter med en mängd olika entreprenörer i nästan lika många branscher. Människor som inte känner till varandras existens på grund av vår strikta tystnadsplikt gentemot dom som anlitar oss. Att då bjuda in dessa entreprenörer är ett sätt att lösa detta eftersom det då står fritt att välja själv om man vill delta i våra event. Som exempelvis vår kickoff på Bistro Bromma.

Vi ser särskilt fram emot att få äta #erikfröderberg s mat som han lagat åt oss. Vi hoppas alla ni följer Kockarnas Kamp lika noga som vi gör :). På söndag kl. 20.00 visas nästa avsnitt av Kockarnas Kamp.

För oss är det viktigt att försöka hålla våra aktiviteter hos någon som anlitar oss. Något vi bland annat gjorde på Falkögas första personalfest för två veckor sedan men även på våran sommarfest vi hade i juni. Det är en del i vår nätverksfilosofi.