Falköga vill med stolthet presentera vår fantastiska redovisningskonsult Matilda Karlsson

Matilda Karlsson är en av våra medarbetare som ansvarar för Falkögas verksamhet på vårt nya kontor i Växjö. 

Genom denna intervju kan du lära känna Matilda Karlsson.

Vem är du? Jag heter Matilda Karlsson och arbetar som redovisningskonsult sedan 6 år tillbaka. På min fritid är jag aktiv, brinner för träning och är gruppträningsinstruktör.   Hur känner du för att jobba på Falköga?  Det känns bra att vara en del av Falköga! För mig är det viktigt att arbeta på ett företag där jag kan stå för företagets vision och arbetssätt, vilket jag kan på Falköga. Att arbeta som redovisningskonsult passar mig bra då det är varierande och lärorikt. Jag ansvarar för olika områden i företaget och arbetar med allt från löpande bokföring till årsbokslut. Det är som sagt viktigt för mig att kunna stå för min arbetsplats vision och här uppskattar jag särskilt Falkögas fokus på kvalitet och engagemang för sina uppdragsgivare. En annan del av Falkögas vision jag tycker är positiv är hur jag och mina kollegor samarbetar. Ett exempel på det är om jag är på semester, då behöver jag inte oroa mig för mina uppdragsgivare, eftersom att alla på Falköga hjälper varandra.

Matilda Karlsson ser fram emot att fortsätta sitt arbete som redovisningskonsult på Falkögas nya kontor i Växjö.

Vad har du för drömmar och ambitioner för ditt fortsatta yrkesliv?  För mig är det viktigt att fortsätta utvecklas och att lära mig nya saker. Att följa med i utvecklingen och få byrån att ligga i framkant är något som stimulerar mig. Jag försöker alltid göra mitt bästa och med min kreativitet hoppas jag kunna bidra med att skapa nya idéer och tankar som gör att Falköga kan expandera samt fortsätta vara en fullservicebyrå som är engagerad och proaktiv.