Falköga vill med glädje presentera Gregory Maliti, vår fantastiska revisor!

Gregory arbetar på Falkögas verksamhet från kontoret i Stockholm. Vi är väldigt glada över att Gregory arbetar hos oss.

Genom denna intervju kan du lära känna Gregory Maliti.

Vem är du?

Jag heter Gregory Maliti och arbetar som revisor på Falköga.

Utanför jobbet är jag först och främst småbarnsförälder men finner också tid att umgås med vänner och en del aktiviteter. Jag gillar att leva aktivt och tillbringar mycket tid i naturen, paddlar kajak, ordnar grilltillställningar och spelar fotboll. Jag älskar även att åka motorcykel och drömmer om att åka längs vägarna i Alperna.

Hur känner du för att jobba på Falköga?

Det känns otroligt bra att vara en del av Falköga!

Jag har tidigare främst arbetat med inriktningen ägarledda företag i varierad storlek och bolagsform. Jag inspireras av Sveriges starka entreprenörskapsanda och det är tydligt att Falköga som företag också gör.

På Falköga får jag som revisor möjligheten att ta del av entreprenörernas egna frågor – och det är uppmuntrande att vara uppdragsgivares bollplank. Att ge bra svar på frågor om exempelvis beskattning, förvärv, värdering och likvidering är något jag brinner för.

Jag såg ett driv hos Falkögas grundare Carl-Magnus Falk och organisationen i att vara orädda för att ta in nya arbetsverktyg och alltid ha en vilja att utvecklas. Det ville jag vara en del av och jag är idag väldigt glad över att arbeta på Falköga.

Vad har du för drömmar och ambitioner för ditt fortsatta yrkesliv?

Att min resa som revisor har en fortsatt god utvecklingskurva och den givna ambitionen är att bli auktoriserad revisor.

Jag ser fram emot att fortsätta utvecklas samt har den givna ambitionen att bli auktoriserad revisor.

Jag vill bygga upp kundstocken för revison och redovisning och därmed medverka i strävan att Falköga växer sig till 50-100 anställda inom 10 år.

Jag är inte rädd för utmaningar och tar mig gärna an nya uppdrag. Jag trivs med att jobba hårt och fokuserat – en drivkraft som förhoppningsvis kommer hjälpa Falköga att expandera ännu mer och fortsätta vara en fullservicebyrå