Proaktiv och engagerad Företagsrådgivning

Vi tar ett helhetsgrepp om er verksamhet så ni inte missar nån möjlighet
Vilka är vi?

Falköga Företagsrådgivning

Företagsrådgivning är grundstenen i Falkögas verksamhet. Falköga ger er proaktiv och engagerad företagsgrådgiving. Allt handlar och kommer att handla om att underlätta för Sveriges entreprenörer.  

Vår Fullservicebyrå drivs av engagemang och proaktivitet.

Falkögas företagsrådgivning utgår från ett fågelperspektiv, vilket innebär att vi tar ett helhetsgrepp om er situation. Allt från bolagsrättsliga frågor till hur ni lägger upp ert privata pensionssparande. Allt från affärsutveckling och effektivisering av ert företag till er familjerättsliga situation. Falköga är inspirerade av Falköga Företagsrådgivnings VD Carl-Magnus Falks mentor Christer Nirland och hans ”glada gubben” modell

Detta kan vi hjälpa er med:

Intresserad av att satsa på Falköga?

”Carl-Magnus, på Falköga, är oerhört närvarande i vår vardag med alla de utmaningar det innebär att vara entreprenör. Under de år vi och våra bolag arbetat tillsammans med Carl-Magnus har han med kreativitet och uthållighet alltid sett till vårt bästa. Hans unika sätt att vara och bidra är en viktigt grundsten i våra bolags arbete med långsiktigt och hållbart företagande.”
Thomas Svenow

Koncernchef, Glasmästerigruppen i Norden AB

”We can recommend Carl-Magnus Falk, on Falköga, who helped us with a complicated and large deal in Sweden that included corporate restructuring and extensive communication with the Swedish Tax Agency in Sweden.”

Cornel Waldvogel

Geschäftsführer, Inventron AG, Switzerland

Falköga representerar något som alla vi små och mellanstora företag värderar högt, äkta engagemang i balans med nytänk och professionalitet. De gör alltid det lilla extra för att stötta oss. Vi rekommenderar dem till alla.”

Mirjam Johansson

VD och delägare, Target Aid

”Carl-Magnus är väldigt trevlig och kunnig. Han brinner verkligen för att hjälpa oss företagare och ger alltid snabb återkoppling, vilket jag uppskattar mycket.”

Niko Fastman

Ägare, niko.fastman@kompetensinstitutet.se, Kompetensinstitutet AB

”Jag har nöjet av att använda Falköga som stöd till min bokföring. Hjälpen jag får är ovärderlig. Dom är proaktiva och ser lösningar även innan jag frågar. Bokföring och de formella delarna av att driva bolag är inte det som engagerar mig mest, men med Falköga är det även kul att prata siffror!”

Ole Utne

Ägare, Ole Utne Kommunikation AB

”Jag kan verkligen rekommendera Falköga. Deras rådgivare är mycket kunniga, pedagogiska och kundvänliga. Jag får alltid snabba svar på mina frågor och jag känner att mitt företag är i trygga händer. De tar hand om min bokföring på ett bra sätt medan jag kan ägna mig åt det jag vill hålla på med istället.”

Daniella Sjöqvist Francia Arambarri

Ägare Elans Utbildning , Elans Utbildning

”Vi i föreningen Demokratibygget är mycket nöjda med det stöd vi får inom bokföring och rådgivning från Falköga! Det är lätt att samarbeta, vi får goda råd och snabb återkoppling”

Helena Barett

Föreläsare i demokratifrågor, Föreningen Demokratibygget