Falköga vill med stolthet presentera vår auktoriserade redovisningskonsult Hanna Erlandsson Lönn

Hanna Erlandsson Lönn är en av våra medarbetare som ansvarar för Falkögas verksamhet från kontoret i Växjö. 

Genom denna intervju kan du lära känna Hanna Erlandsson Lönn.

 

Vem är du?  

Jag heter Hanna Erlandsson Lönn och arbetar som auktoriserad redovisningskonsult på Falköga.

Jag är uppvuxen i en liten ort som heter Virserum och har idag min egen lilla familj där. Jag är småbarnsförälder och tillbringar min fritid mycket med familjen. Vi älskar att vara aktiva. Skidåkning är en höjdare, även till exempel crossfit-inspirerad träning och löpning.

 

Hur känner du för att jobba på Falköga?  

Det känns otroligt bra att vara en del av Falköga.

Jag jobbar från kontoret i Växjö och det är väldigt roligt att få arbeta i en så fin kontorsmiljö.  För mig är det viktigt att företaget jag arbetar på har sammanhållning och laganda vilket jag känner att Falköga verkligen har.

Här hjälper alla medarbetare varandra och det gör att arbetet blir effektivare. Man känner en trygghet hos sina kollegor.  Jag tycker om att vi är så digitaliserade. Organisationen vill ständigt utvecklas och arbetar målmedvetet för att skapa och förbättra den digitala smidigheten. Just det digitala arbetet är en viktig del i att företaget kan expandera och fortsätta vara en fullservicebyrå.

 

Vad har du för drömmar och ambitioner för ditt fortsatta yrkesliv?  

Att jag som redovisningskonsult kan fortsätta utvecklas samt hjälpa uppdragsgivare och företaget jag arbetar på

Jag som redovisningskonsult vill hjälpa uppdragsgivare och företaget jag arbetar på att nå sina mål.

att nå sina mål.

Som redovisningskonsult brinner jag för kontakten med kunder och jag får inspiration av att hjälpa andra. Mina ambitioner är att stärka kundkontakten samt arbeta som redovisningskonsult i en variation av branscher.

Det är viktigt för mig att behålla den personliga relationen med uppdragsgivare i vårt digitala arbete, så jag

fokuserar på att varje kund ska känna sig välkommen och viktig genom våra digitala möten.

Carl-Magnus Falk har ambitionen att Falköga ska expandera – och jag tycker det är så spännande att få vara med på den här resan som bara har börjat!