Nätverksfrukost i Stockholm – Falköga Business Group  

Falköga bjuder på frukost den 17/3 i Stockholm. Falköga Business Group är en nätverksfrukost med målet att hjälpa varandra till fler och bättre affärer!  
Varmt välkomna till vårt kontor i Stockholm! 

Falköga är oerhört glada över att restriktionerna släpper och att vi kan börja medverka i sociala tillställningar igen. För att ta vara på detta firar Falköga med en nätverksfrukost för verksamheter. Vi ser fram emot få besök av er fantastiska entreprenörer, vänner och branschkollegor där ute!   

Falkögas vision är att bli ”mer än ett företag”. Att bli ”mer än ett företag” är något Falköga strävar efter. Denna vision utgörs till stor del av att sammanföra människor och underlätta entreprenörskap. Falköga älskar entreprenörskap och vill uppmuntra alla våra uppdragsgivare till att fortsätta bredda sina kunskaper och därigenom driva sig själva framåt. Ett led i arbetet med denna målsättning är Falköga Business Group

 

 

Upplägget för träffen börjar med att Falköga bjuder på frukost klockan 07.00-07.30 och mingel. Morgonen fortsätter med en presentation av deltagarna, deras företag samt vad företaget kan behöva hjälp med. Detta kommer att vara mellan 07.30-08.00.

Frukosten avslutas med att Falkögas grundare Carl-Magnus Falk håller en 30 minuters utbildning i arbetsverktyget Excel från 08.00-08.30. Carl-Magnus Falk har ett stort intresse för Excel och har länge engagerat sig i programmet.  Det finns så mycket att visa samt lära sig i Excel och nu vill Carl-Magnus Falk dela med sig av sin kunskap till er genom att hålla en kostnadsfri utbildning!   
Träffen startar 07.00 och är klar 08.30 men för de som vill stanna kvar efter den avslutade träffen är det självklart okej att mingla vidare.  

Schema:  

07.00-07.30 Frukost och mingel 
07.30-08.00 Presentation av deltagarna, deras företag samt vad företaget kan behöva hjälp med 
08.00-08.30 Carl-Magnus Falk håller utbildning i arbetsverktyget Excel   
(08.30 – KLART! Alla kan gå om dom vill. 
08.30-09.00 “eftertid”, mingel för de som vill  
 

Platsen är Kungsgatan 8, Stockholm  

Anmäl dig genom att mejla till event@falkoga.com! Varmt välkomna!