Falköga arbetar proaktivt och engagerat för att vara det givna valet som er företagspartner för revision, redovisning och företagsrådgivning.  

För Falköga Revision, Redovisning och Företagsrådgivning handlar allt om att förbättra förutsättningarna för Sveriges entreprenörer. Genom att sammanföra den rätta erfarenheten, kompetensen och kreativiteten utmanar vi den traditionella bilden av rådgivning- och redovisningsbranschen.

Vi skapar framtiden tillsammans med alla som samarbetar med oss. Organisationen vill ständigt utvecklas och arbetar målmedvetet för att skapa och förbättra den digitala smidigheten. Det digitala arbetet är en viktig del i att företaget kan expandera och fortsätta vara en fullservicebyrå.

 

Det är inte ett stort steg att digitalisera – och det är framtiden för samtliga byråer.

Lönsamheten i branschen ökar genom högre marginaler i webbaserade lösningar och humankapitalet utvecklas genom nya lärdomar och arbetssätt för medarbetarna. Digitalisering är en självklarhet för Falköga som också var med och grundade Agoy Bokslut & Skatt.

Agoy Bokslut & Skatt är ett helt molnbaserat program för avstämning, periodbokslut, årsbokslut, årsredovisning, skatt och ekonomisk rapportering. Programmet effektiviserar ditt arbete och ger dig tydlig överblick och ordning. Agoy erbjuder en modern användarvänlig lösning som ligger rätt i vår digitala tid. Funktionerna i Agoy gör det smidigare för konsulter att utföra sitt arbete.

Falköga tror på ett proaktivt engagemang där våra redovisningskonsulter, revisorer och rådgivare är närvarande i er verksamhet och hjälper er att fatta de rätta besluten genom att ge er bra och kvalitativ information – det är vår målsättning.

I videon nedan ser du grundaren Carl-Magnus Falk berätta om Falkögas vision för det digitala arbetet.