Den 13/1 fick Agoy och Carl-Magnus Falk, Falkögas grundare möjligheten att delta på Revisionsvärlden och deras ”Avspark 2022”. 

Agoy riktar ett stort tack till Revisionsvärlden för att Agoy fick delta under eventet och grundaren Carl-Magnus Falk vill även tacka alla som var där. Det var en förmiddag fylld med trevliga möten och upplyftande föredrag av inspirerande och nytänkande innovatörer.

Falkögas och Agoys egen grundare, Carl-Magnus Falk, fick även under eventet chansen att själv ta plats på scen där han intervjuades av RevisionsvärldenMartin Hammarström

Carl-Magnus Falk berättade bland annat om bakgrunden till Agoy, samarbetet med Fortnox AB och erfarenheter av att ha grundat och startat upp ett eget program. Huvudpunkterna i budskapet var: 
 
– Det är inte ett stort steg att digitalisera – och det är framtiden för samtliga byråer.  
– Lönsamheten i branschen ökar genom högre marginaler i webbaserade lösningar.  
– Humankapitalet utvecklas genom nya lärdomar och arbetssätt för medarbetarna.  
– På Agoys agenda – att erbjuda ett snabbare sätt att leverera bättre redovisning – bland annat på grund av att Agoy är väl anpassat för teamarbete. 

 

Samarbetet mellan Falköga och Agoy

Att användarna så snabbt tog till sig Agoy beror inte minst på att Agoy faktiskt skapats på en redovisnings byrå, Falköga Redovisning. Vi såg vilka problem vi stötte på i vårt dagliga arbete och såg till att Agoy löste dem på bättre sätt än vad som gjorts tidigare. 

Agoy effektiviserade våra branschkollegors vardag i lika hög grad som programmet effektiviserade vår. Det insåg många snabbt och tog emot Agoy med öppna armar, säger Carl-Magnus Falk.

Att Falköga nu utökar sin verksamhet betyder att Agoy får nära tillgång till ännu fler kompetenta redovisningskonsulter som kan hjälpa till att utveckla Agoy. Därför är vi på Falköga och Agoy glada över att Falköga återigen expanderar. Utifrån Agoys perspektiv glädjer jag mig mycket över de möjligheter som ytterligare seniora redovisningskonsulter på Falköga kommer att innebära. Agoy får ännu mer direktkontakt med yrkespersoner från branschen, som kan bidra med ideér kring funktionalitet, krav specificering av dessa ideér och utföra kvalificerad testning av dem när de har utvecklats, säger Carl-Magnus Falk. 

 

 

För mer information om vad som berättades under Revisionsvärldens Avspark 2022 ta kontakt med oss på Falköga eller Agoy så berättar vi mer!

 
event@falkoga.com  

https://falkoga.com/

info@agoy.se  

https://www.agoy.se/