Agoy medverkar på Falköga Business Groups nätverksfrukost den 12 april! 

Falköga har sedan start varit mycket delaktiga i Agoys utveckling. Vi är därför mycket glada att meddela att Agoy kommer medverka under Falköga Business Groups nätverksfrukost den 12 april.

Agoy är ett molnbaserat program för period- och årsbokslut, årsredovisning, skatt och rapport som också har en integration med Fortnox. Programmet är precis som Falköga grundat av Carl-Magnus Falk. Uppstarten av Falköga är bland annat det som ledde till att idéen för Agoy föddes och senare blev verklighet. Precis som Falköga, strävar Agoy mot att underlätta bra redovisning och Falköga har redan från början spelat en stor roll i deras arbete mot målet. Det är bland annat med direkt feedback och hjälp från Falkögas medarbetare och redovisningskonsulter som Agoy kunnat utvecklas i sitt höga tempo. Programmet är skapat av branschen, för branschen och Falköga har en stor betydelse i det.

 

Falköga Business Group välkomnar er till nätverksfrukosten den 12 april. Frukosten kommer ta plats på Falköga och Agoys kontor i Växjö. Tillsammans med Agoy är morgonen planerad för mingel, frukost och en kort utbildning med Agoy och Falkögas grundare, Carl-Magnus Falk.
Ta chansen att träffa folk i branschen, sprida och ta del av kunskap under en mycket givande morgon! Eventet varar mellan 07:00-08:30 med tid avsatt för fortsatt mingel och frågor efteråt. Morgonen börjar med att Falköga bjuder på frukost och fortsätter sedan med en presentation av deltagarna och deras företag. Avslutningsvis håller Carl-Magnus Falk i en halvtimmes utbildning i arbetsverktyget Excel.
Upplägg: 07:00-07:30 Frukost 07:30-08:00 Presentation av deltagarna 08:00-08:30 Excel-utbildning med Carl-Magnus Falk 08:30-09:00 Fortsatt mingel (Valfritt) Datum: 12 april Tid: 07:00-08:30 Plats: Linnégatan 23, Växjö
Samarbetet mellan Agoy och Falköga är något vi är mycket stolta över och som vi därför är glada att få lyfta fram under frukosten den 12 april. Missa därför inte chansen att tillsammans med Falköga och Agoy och ta del av en trevlig och för oss mycket betydelsefull morgon.

 

Anmäl dig genom att mejla till event@falkoga.comVarmt välkomna!