Nu kan ni lyssna på avsnittet av podcasten I huvudet på en entreprenör där Falkögas grundare Carl-Magnus Falk medverkar!

Avsnittet består av konversationer mellan Carl-Magnus Falk och Edit Künstlicher där de diskuterar helheten av att bli och fortsätta vara en framgångsrik entreprenör.

 

I avsnittet hör vi Carl-Magnus berätta om sin uppväxt och historien bakom inspirationen till att bygga företag.

Carl-Magnus har sedan tidig ålder motiverats av problemlösning och hans ledord har sedan länge varit ”inget är optimerat, tro på dig själv för ingenting är omöjligt”, något han arbetar efter än idag.

Lyssnarna får följa med på en tidsresa genom Carl-Magnus yrkesliv där vi får höra hur den auktoriserade revisorn tog klivet att starta sin egen revision- och redovisningsbyrå samt skapa det digitala verktyget Agoy. Han berättar även om programmets uppstart och hur resan för Agoy började som en idé som snart blev verklighet och i somras köptes av Fortnox.

 

Det är en otroligt intressant och spännande resa Carl-Magnus har gjort som än idag fortsätter framåt med nya idéer och utveckling av sina pågående projekt. I avsnittet delar han med sig av erfarenhet, råd och tankar för att motivera andra företagare att fortsätta driva sina karriärer framåt samt de som är i tankarna på en uppstart av sitt eget entreprenörskap, att våga ta första steget. Carl-Magnus delar med sig av sina bästa tips kring företagsuppbyggnad, affärsidé, affärsmodell och hur man tar in investerare.

Falköga är oerhört glada över att vår grundare Carl-Magnus Falk har medverkat i en sådan inspirerande podcast där han tog möjligheten att dela med sig av sin erfarenhet som entreprenör.

Som företagare är det en turbulent resa för att nå sina drömmar och ärlighet är något vår grundare värderar otroligt högt, därför berättar Carl-Magnus hans sanning om vad det innebär att vara en entreprenör.

Vi falkögon är stolta över Carl-Magnus och allt han åstadkommit och fortsätter åstadkomma varje dag.

Det är både inspirerande och motiverande att arbeta sida vid sida med Carl-Magnus Falk.