En redovisningsbyrå med visioner!

Falköga Redovisnings mål är att ni ska få ett skönare liv. Men vad betyder det?

Det betyder att vi ser till er och ert företags behov. Det är att vara dynamisk. Falköga har ett stort fokus på företagsrådgivning och vi arbetar proaktivt för att ni inte ska missa någon möjlighet.

Falköga startades  inte för att bli ytterligare en redovisningsbyrå i mängden utan för att driva på branschen mot något bättre

Läs mer om vår redovisningsbyrå här

Att satsa på Falköga Redovisning innebär att ni får långt mer än en redovisningsbyrå som ”endast” sköter er redovisning. Denna redovisningsbyrå antar ett fågelperspektiv över er verksamhet och är proaktiva vad gäller potentiella förbättringar. Utifrån vår erfarenhet känner vi oss trygga i vetskapen att vi sannolikt kommer att uppdaga era eventuella problem. Denna redovisningsbyrå kommer arbeta för att ni inte ska missa någon möjlighet! Falköga Redovisning arbetar kontinuerligt med att ta fram excelmodeller som underlättar ert arbete. Vårt vision är att vara en redovisnigsbyrå som alltid ger något extra. Excelmodellerna finns tillgängliga gratis på Excelmodeller.se. För att få tillgång till nya gratismodeller och verktyg när de släpps, skriv upp er på Falkögas nyhetsbrev längst ner på denna sida. Falköga Redovisnings arbete med Excelmodeller.se är alltså ett konkret exempel på vårt engagemang för er entreprenörer.

Den här Redovisningsbyrån drivs av engagemang och proaktivitet.

Falköga redovisningsbyrå har mångårig erfarenhet av redovisning från en rad olika branscher och verksamheter. Vi tar hand om er redovisning för aktiebolag, handels- och kommanditbolag, enskilda firmor, stiftelser och ekonomiska (bostadsrättsföreningar) och ideella föreningar. Vi hjälper er med bokslut, årsredovisning, kassaflödesanalys, bokföring och koncernredovisning. Vi är experter på årsredovisningar och vi kan hjälpa er om ni behöver upprätta en årsredovisning i K3 eller en koncernredovisnning.

Klicka på respektive ikon för att läsa mer om vad vår redovisningsbyrå kan hjälpa ert företag med.

”Falköga omfamnar och applicerar digitalisering fullt ut, i alla led. Vi arbetar helt digitalt i Fortnox och använder vår Falkwebb, som vi skapat själva, för effektiv kommunikation. Men digitaliseringen får aldrig komma före det personliga mötet. Den personliga interaktionen är och kommer alltid att vara prioriterad hos Falköga .”

Carl-Magnus Falk

VD, auktoriserad revisor och företagsrådgivare, Falköga

Falköga Revision

Falköga Revisions mål är att vara mer än ”bara en revisor ni träffar en gång om året”. Falköga Revision vill hjälpa och stötta er verksamhet med den värdefulla erfarenhet vi samlat på oss under åren från vårt revisionsarbete.  Ett arbete som ger oss goda förutsättningar för benchmarketing samt insikt i best practice.

 

Falköga Företagsrådgivning

Falköga Företagsrådgivning ugår från ett fågelperspektiv, vilket innebär att vi tar ett helhetsgrepp om er situation, allt från bolagsrättsliga frågor till hur ni lägger upp ert privata pensionssparande. Vi arbetar proaktivt och engagerat för att ta fram långsiktiga och hållbara lösningar för dig och din verksamhet.

Belysningsteknik utvecklas ständigt och kräver innovativa lösningar. Carl-Magnus Falk har varit vår företagsrådgivare i många år. Carls kreativa förmåga och hans gedigna kunskaper har varit till stor nytta att anpassa vår affärsverksamhet mot nya utmaningar. Jag kan rekommendera Falköga.

Gerhard Rehm

Sales and development - Lighting designer , CDC-Lighting AB

”Jag rekommenderar Falköga enormt, de ser till att säkerställa ekonomin så allt verkligen är i balans och hjälper med frågor som vägleder och stöttar mitt företagande. Jag är väldigt stolt att få jobba tillsammans med Falköga!”

Kennedy Bakircioglu

Entreprenör, Kennedy Bakircioglu AB

”Carl-Magnus, på Falköga, är oerhört närvarande i vår vardag med alla de utmaningar det innebär att vara entreprenör. Under de år vi och våra bolag arbetat tillsammans med Carl-Magnus har han med kreativitet och uthållighet alltid sett till vårt bästa. Hans unika sätt att vara och bidra är en viktigt grundsten i våra bolags arbete med långsiktigt och hållbart företagande.”
Thomas Svenow

Koncernchef, Glasmästerigruppen i Norden AB

Carl-Magnus är väldigt trevlig och kunnig. Han brinner verkligen för att hjälpa oss företagare och ger alltid snabb återkoppling, vilket jag uppskattar mycket.”

Niko Fastman

Ägare, niko.fastman@kompetensinstitutet.se, Kompetensinstitutet AB