Välkommen till oss på Falköga Business Group

Vi är en modern redovisningsbyrå som alltid levererar digitala, smarta och skräddarsydda lösningar för både dig och ditt företag.

 

En av våra främsta styrkor är vårt fokus på digitalisering. Vi omfamnar den digitala transformationen och aktivt implementerar smarta lösningar och teknik för att optimera er redovisningsprocess. Genom att integrera digitala verktyg och automatisering strävar vi efter att göra er vardag enklare och effektivare.
Välkommen till Falköga Business Group AB, där vi omdefinierar vad en redovisningsbyrå kan vara. Vi är redo att följa med er på er resa och skapa verklig framgång för era verksamheter genom vårt starka fokus på digitalisering och innovation.

Engagemang och Proaktivitet för Er Framgång!

Med en bred erfarenhet inom redovisning från olika branscher och verksamheter, kan ni lita på Falköga Business Group. Vi besitter gedigen expertis och lång erfarenhet inom området.

Vi hanterar redovisning för företag av alla former, inklusive aktiebolag, handels- och kommanditbolag, enskilda firmor, stiftelser, ekonomiska föreningar och ideella föreningar. Vi är väl insatta i de specifika behoven och kraven för varje typ av företag och kan skräddarsy våra tjänster efter era unika behov.

Vårt tjänsteutbud inkluderar bokslutshantering, årsredovisningar, kassaflödesanalyser, bokföring och koncernredovisning. Vi är specialister på årsredovisningar och kan assistera er med att upprätta årsredovisningar enligt K3-standard eller koncernredovisningar vid behov.

Falköga Business Group AB leds av VD Emelie Silva, som har omfattande erfarenhet som redovisningskonsult samt inom utveckling av programvara för redovisningsbranschen.

 

 

Falköga Business Group

Vi strävar efter att du ska kunna fokusera på dina styrkor medan vi tar hand om resten. Vårt mål är att stödja Sveriges entreprenörer genom att optimera deras förutsättningar.

Falköga Businessgroup AB gör det komplexa enkelt genom sitt samarbete med Fortnox.

Skatterådgivning

Företagsrådgivning

Digitalisering av processer

Bokföring

Starta eget företag

Årsredovisning

Köpa/Sälja Företag

3:12 Strategi

Bolagsstrukturering

Privat deklaration

Lönehantering

Koncernredovisning

Falköga – En stolt företagsvän till Musikbojen!

Falköga är mycket stolta över att vara en av Stiftelsen MusikBojens företagsvänner.  "Tack för allt ni gör på Falköga för att vi ska bli bättre. Det är också vår ambition – att det även med redovisning och bokföring ska vara klanderfritt" - Claire Rosvall, grundare...

Kennedy Bakircioglüs samarbete med Falköga!

Falköga revision, redovisning och företagsrådgivning AB, står i stolt samarbete med Kennedy Bakircioglü. Kennedy Bakircioglü känner vi igen från hans lysande karriär inom fotboll. Bakircioglü är en svensk före detta fotbollsspelare som sist spelade i Hammarby IF, känd...

Ellen Bergelins samarbete med Falköga!

Med stor glädje presenterar Falköga sitt samarbete med den svenska, nyblivna artisten Ellen Bergelin. Ellen Bergelin är 21 år gammal och arbetar som artist, låtskrivare och producent. Ellen är sedan 2 år tillbaka signad hos TGR Music och har sedan dess släppt 11 låtar...

Falköga jobbar för en bättre framtid för Sveriges företag

 

Falköga strävar efter att vara mer än ett företag. Utöver att vi skapar programvaror som hjälper verksamheter så vill vi vara en trygg punkt för Sveriges företag och stötta innovativa och ambitiösa entreprenörer. Vi sammanför den rätta erfarenheten, kompetensen och kreativiteten för att hjälpa entreprenörer i deras företagande.  Vi skapar framtiden tillsammans med alla som samarbetar med oss. Vi hjälper er med digitalisering och säkerställer redovisning och företagsrådgivning av högsta kvalitet! 

 

Till vänster kan du läsa mer om några av våra samarbeten med entreprenörer vi är mycket stolta över att arbeta med!

Vårt team på Falköga strävar efter att leverera exceptionella tjänster inom teknik och redovisning. Genom att kombinera vår expertis och erfarenhet inom båda områdena kan vi erbjuda våra kunder en holistisk och skräddarsydd lösning som uppfyller deras behov.

 

Har du frågor? Kontakta oss på kontakt@falkoga.com