En visionär redovisningsbyrå för er framtid!

Falköga Business Group AB strävar efter att förbättra ert liv. Men vad innebär det egentligen?

För oss handlar det om att lyssna på er och era företags unika behov. Vi är dynamiska och anpassar oss efter era krav. Falköga har en stark inriktning på att erbjuda er bästa möjliga service och arbetar proaktivt för att ni inte ska missa några möjligheter.

Vi är inte en vanlig redovisningsbyrå bland mängden. Vårt mål är att driva hela branschen framåt mot något bättre. Vi är en pådrivande kraft för innovation och förändring.

En av våra styrkor är vår starka inriktning på digitalisering. Vi omfamnar den digitala transformationen och arbetar aktivt med att införa smarta lösningar och teknik för att optimera er redovisningsprocess. Genom att integrera digitala verktyg och automatisering strävar vi efter att göra er vardag enklare och effektivare.

Välkomna till Falköga Business Group AB, där vi omdefinierar vad en redovisningsbyrå kan vara. Vi är redo att följa med er på er resa och skapa verklig framgång för era verksamheter genom vår starka fokus på digitalisering och innovation.

Falköga Business Group AB – Engagemang och Proaktivitet för Er Framgång!

Med en gedigen erfarenhet inom redovisning från olika branscher och verksamheter kan ni lita på oss på Falköga Business Group. Vi har lång erfarenhet och expertis inom området.

Vi tar hand om er redovisning oavsett företagsform, inklusive aktiebolag, handels- och kommanditbolag, enskilda firmor, stiftelser, ekonomiska (bostadsrättsföreningar) och ideella föreningar. Vi är väl förtrogna med de unika behoven och kraven för varje typ av företag och kan skräddarsy våra tjänster efter era specifika behov.

Våra tjänster omfattar hantering av bokslut, årsredovisning, kassaflödesanalys, bokföring och koncernredovisning. Vi är specialister på årsredovisningar och kan hjälpa er att upprätta årsredovisningar enligt K3-standard eller koncernredovisningar om så behövs.

Vi är stolta över att ha kompetenta redovisningskonsulter som Emelie Silva i vårt team. Våra konsulter har djupgående kunskap och erfarenhet inom redovisning och kan ge er den expertis ni behöver för att navigera genom era redovisningsbehov.

 

Falkögas verksamhet består av nedanstående delar:

Falköga Business Group

Falköga Redovisnings mål är att ni ska kunna fokusera på det ni gör bäst medan vi håller ett Falköga på resten. Allt för Falköga handlar om att vara med och bidra till att förutsättningarna för Sveriges entreprenörer optimeras. Falköga Redovisning gör det komplexa enkelt genom sitt samarbete med Fortnox.

Falköga Företagsrådgivning

Falköga Företagsrådgivning ugår från ett fågelperspektiv, vilket innebär att vi tar ett helhetsgrepp om er situation, allt från bolagsrättsliga frågor till hur ni lägger upp ert privata pensionssparande. Vi arbetar proaktivt och engagerat för att ta fram långsiktiga och hållbara lösningar för dig och din verksamhet.

Skatterådgivning

Företagsrådgivning

Digitalisering av processer

Bokföring

Starta eget företag

Årsredovisning

Köpa/Sälja Företag

3:12 Strategi

Bolagsstrukturering

Privat deklaration

Lönehantering

Koncernredovisning

Falköga – En stolt företagsvän till Musikbojen!

Falköga är mycket stolta över att vara en av Stiftelsen MusikBojens företagsvänner.  "Tack för allt ni gör på Falköga för att vi ska bli bättre. Det är också vår ambition – att det även med redovisning och bokföring ska vara klanderfritt" - Claire Rosvall, grundare...

Kennedy Bakircioglüs samarbete med Falköga!

Falköga revision, redovisning och företagsrådgivning AB, står i stolt samarbete med Kennedy Bakircioglü. Kennedy Bakircioglü känner vi igen från hans lysande karriär inom fotboll. Bakircioglü är en svensk före detta fotbollsspelare som sist spelade i Hammarby IF, känd...

Ellen Bergelins samarbete med Falköga!

Med stor glädje presenterar Falköga sitt samarbete med den svenska, nyblivna artisten Ellen Bergelin. Ellen Bergelin är 21 år gammal och arbetar som artist, låtskrivare och producent. Ellen är sedan 2 år tillbaka signad hos TGR Music och har sedan dess släppt 11 låtar...

Falköga jobbar för en bättre framtid för Sveriges företag

 

Falköga strävar efter att vara mer än ett företag. Utöver att vi skapar programvaror som hjälper verksamheter så vill vi vara en trygg punkt för Sveriges företag och stötta innovativa och ambitiösa entreprenörer. Vi sammanför den rätta erfarenheten, kompetensen och kreativiteten för att hjälpa entreprenörer i deras företagande.  Vi skapar framtiden tillsammans med alla som samarbetar med oss. Vi hjälper er med digitalisering och säkerställer redovisning och företagsrådgivning av högsta kvalitet! 

 

Till vänster kan du läsa mer om några av våra samarbeten med entreprenörer vi är mycket stolta över att arbeta med!

Vårt team på Falköga strävar efter att leverera exceptionella tjänster inom teknik och redovisning. Genom att kombinera vår expertis och erfarenhet inom båda områdena kan vi erbjuda våra kunder en holistisk och skräddarsydd lösning som uppfyller deras behov.

 

Har du frågor? Kontakta oss på kontakt@falkoga.com