Falköga revision, redovisning och företagsrådgivning AB, står i stolt samarbete med Kennedy Bakircioglü.

Kennedy Bakircioglü känner vi igen från hans lysande karriär inom fotboll. Bakircioglü är en svensk före detta fotbollsspelare som sist spelade i Hammarby IF, känd för sina frisparkar och sin varma, folkliga personlighet.

 

Bakircioglü inledde fotbollskarriären i Assyriska FF för att sedan som 18-åring byta till Hammarby IF år 1999. Klubben blev svensk mästare 2001 och under sina 127 allsvenska matcher för Hammarby gjorde han totalt 38 mål. Bakircioglü har spelat 14 A-landskamper och hjälpte även Hammarby att ta sig tillbaka till allsvenskan 2015. Kennedy avslutade sin fotbollskarriär 2018 och har sedan dess tagit klivet över till företagsvärlden med uppstart av ett antal intressanta projekt. Idag arbetar Bakircioglü bland annat som rådgivare till unga fotbollsspelare där målet är att få fram unga stjärnor.

Falköga har arbetat sida vid sida med Kennedy sedan 2020. Falkögas arbete med Kennedy fokuserar på att säkerställa hans ekonomi och bidra med rådgivning i företagsfrågor, avtal och kontrakt. Vi vill skapa möjligheten för Kennedy att tryggt kunna lägga ekonomiarbetet åt sidan för att ge honom rum att fortsätta driva sin karriär framåt.

”Det är en ära att Falköga får hjälpa Kennedy i sin nya karriär. Idag driver Kennedy ett flertal spännande projekt och vi är tacksamma över att få vara en del av hans entreprenörskap.” – Carl-Magnus Falk.

För Falköga handlar allt om att förbättra förutsättningarna för Sveriges entreprenörer. Genom proaktivt och engagerat arbete tar Falköga ett helhetsgrepp om er verksamhet. Falköga strävar efter att vara mer än ett företag. Utöver hjälp med redovisning, revison och företagsrådgivning så vill vi vara en trygg punkt för Sveriges företag och stötta innovativa och ambitiösa entreprenörer. Vi på Falköga tror på ett nära och aktivt partnerskap och jobbar ständigt för att leverera tjänster av högsta kvalitet för att hjälpa er att driva verksamheten framåt.

”Jag rekommenderar Falköga enormt, de ser till att säkerställa ekonomin så allt verkligen är i balans och hjälper med frågor som vägleder och stöttar mitt företagande. Jag är väldigt stolt att få jobba tillsammans med Falköga.” – Kennedy Bakircioglü

Vi vill rikta ett stort tack till Kennedy Bakircioglü för ett uppskattat samarbete som fortsätter att växa.

 

Falkögas dörrar står öppna för alla företag, oavsett bransch. På vår hemsida kan du läsa mer om vårt arbete och hur du tar kontakt med oss. Om du är intresserad av att bli vår nästa uppdragsgivare går det alltid bra att höra av dig direkt till kontakt@falkoga.com eller 08-888737.

Vi ser fram emot att höra från er!