Nätverksfrukost i Stockholm – Falköga Business Group

Falköga bjuder på frukost den 9/6 i Stockholm. Falköga Business Group är en nätverksfrukost med målet att hjälpa varandra till fler och bättre affärer!

 

Varmt välkomna till vårt kontor i Stockholm!

Evenemang är och har alltid varit en viktig del av vår företagskultur. Falkögas vision är att lyfta entreprenörskapsandan bland Sveriges företagare. Vi tror att samarbete är en förutsättning för lyckosamt företagande och därför skapar vi sammankomster där företag möts och öppnar upp sina dörrar för varandra.

Falkögas vision är att bli ”mer än ett företag” och det är något Falköga strävar efter. Denna vision utgörs till stor del av att sammanföra människor och underlätta entreprenörskap. Falköga älskar entreprenörskap och vill uppmuntra alla till att fortsätta bredda sina kunskaper och därigenom driva sig själva framåt.
Ett led i arbetet med denna målsättning är Falköga Business Group.

 

 

Upplägget för träffen börjar med att Falköga bjuder på frukost klockan 07.00-07.30 och mingel. Morgonen fortsätter med en presentation av deltagarna, deras företag samt vad företaget kan behöva hjälp med. Detta kommer att vara mellan 07.30-08.00.

Frukosten avslutas med att Falkögas grundare Carl-Magnus Falk håller en 30 minuters utbildning i arbetsverktyget Excel från 08.00-08.30. Carl-Magnus Falk har ett stort intresse för Excel och har länge engagerat sig i programmet. Det finns så mycket att visa samt lära sig i Excel och nu vill Carl-Magnus Falk dela med sig av sin kunskap till er genom att hålla en kostnadsfri utbildning!

Träffen startar 07.00 och är klar 08.30 men för de som vill stanna kvar efter den avslutade träffen är det självklart okej att mingla vidare.
Schema:
07.00-07.30 Frukost och mingel
07.30-08.00 Presentation av deltagarna, deras företag samt vad företaget kan behöva hjälp med
08.00-08.30 Carl-Magnus Falk håller utbildning i arbetsverktyget Excel
(08.30 – KLART! Alla kan gå om dom vill.
08.30-09.00 “eftertid”, mingel för de som vill
Platsen är Kungsgatan 8, Stockholm
Anmäl dig genom att mejla till event@falkoga.com eller klicka i här i eventet att du vill delta!
Varmt välkomna!