Falköga bjuder på frukost den 13/9 i Växjö.

Falköga Business Group är en nätverksfrukost med målet att hjälpa varandra till fler och bättre affärer!

En del av Falkögas vision är att bli ”mer än ett företag” och det är något Falköga strävar efter. Denna vision utgörs till stor del av att sammanföra människor och underlätta entreprenörskap. Falköga älskar entreprenörskap och vill uppmuntra alla till att fortsätta bredda sina kunskaper och därigenom driva sig själva framåt.
Ett led i arbetet med denna målsättning är Falköga Business Group.

 

Upplägget för frukosten börjar med att Falköga bjuder på frukost, morgonen fortsätter med att alla deltagare får presentera sig och sin verksamhet samt vad de tänkas behöva hjälp med.
Frukostens sista halvtimme ägnas alltid åt ett föredrag som beroende på tillfälle utgörs av olika teman, form och med varierande talare. Tiden för eventet är 07:00-08:30 och kommer hållas på Falkögas kontor i Växjö, Linnégatan 23.

 

Falköga har fått äran att välkomna till nätverksfrukosten den 13 september hållbarhetsgurun Martin Wikman från Klimatfastigheter Småland.

Martin Wikman startade företaget Klimatfastigheter Småland med motivationen att göra skillnad för klimatet och din ekonomi. Inspirationen för affärsidén började ordentligt när Martin med sin familj flyttade ut på landet till en gård. Renovering av gården var i fokus och vid detta insåg Martin att det är otroligt svårt att hitta leverantörer som arbetar klimatsmart. Martin sökte efter företag som är inriktade på alla möjliga delar inom hållbarhet som hjälper klimatet och människors privata ekonomi. Målet för Martin var att hitta företag som kunde samordna allt i renoveringen. Det var i detta skede med inspiration av sin nya gård som Klimatfastigheter Småland föddes. Martin insåg att om han ska få in alla olika delar i sin renovering så behöver han ta tag i det själv. Idéen för en affärsmöjlighet uppstod och Klimatfastigheter Småland skapades.

Falköga ser så mycket fram emot att ta del av Martin Wikmans föredrag om Klimatfastigheter Småland.

 

Om du är intresserad av att delta så kan du anmäla dig genom att mejla till kontakt@falkoga.com

 

 

Hoppas vi ses där!