Nu söker vi en VD-assistent på halvtid till vårt kontor på Kungsgatan 8 Stockholm, med start september 2018.

Är du service-minded, engagerad och lösningsfokuserad ut i fingerspetsarna är du kanske den vi söker!

Falköga är en revision- och redovisningsbyrå med ett starkt fokus på entreprenörer. Vi är ett snabbväxande företag och ligger i framkant gällande digitala lösningar för våra kunder. Vi är verksamma inom många olika branscher. Våra kunder har en sak gemensamt: De ställer höga krav på sin partner inom revision och rådgivning. Falkögas ledstjärna är proaktivitet och engagemang.

I rollen som VD-assistent arbetar du med det övergripande uppdraget att ge vår VD Carl-Magnus Falk stöd och support i vardagen. Rollen kräver service, struktur och administrativ förmåga och Falköga som arbetsgivare präglas av engagemang, proaktivitet och starka värderingar. Du trivs med att arbeta i högt tempo och att ha flera arbetsuppgifter parallellt varpå du har lätt för att anpassa dig till nya situationer. Ditt arbetssätt är noggrant men effektivt och du har en god kommunikativ förmåga.

Arbetsuppgifter och kvalifikationer Som VD-assistent agerar du som stöd till vår VD och ledning i det dagliga arbetet. Du förväntas med andra ord att avlasta i en mängd olika uppgifter i syfte att frigöra tid och möjliggöra att VD kan prioritera tillgänglighet och närvaro för våra kunder och Falköga bygger en fullservicebyråFalkögas aktuella fokusområden. Det ingår hantering av mejl, kundregister, enklare ärenden hos bolagsverket och liknande. Uppdatering/utveckling av våra sociala medier, hemsida, wordpress, kommer också bli aktuellt.

Vi söker dig som är en fena på att

 Svara på löpande frågor och lösa uppkomna problem

 Självständigt, eller i samarbete med ledningen, driva olika mindre projekt

 Koordinera och boka olika aktiviteter så som events och konferenser  Ta mötesanteckningar

 Uppdatera rutiner och sammanställa rapporter

 Hantera inköpsärenden

 Arbeta i alla Office-program

Vi tror att du har minst 1 års erfarenhet av liknade uppdrag. Har B-körkort samt mycket goda kunskaper i både svenska och engelska. Du har någon erfarenhet av wordpress. Vidare är du en stjärna i sociala sammanhang och trivs i en miljö som är fartfylld. Vi behöver inte ens nämna att du såklart är helt prestigelös och hugger in där behovet finns och att vi alltid kan lita på att du hanterar arbetsuppgifter och projekt från start till mål. Vana vid enklare ekonomiarbete såsom löpande bokföring och fakturahantering är meriterande. Välkommen med mailansökan. Skriv ”VD-assistent” i rubrikraden. Intervjuer sker löpande.

Sök jobbet senast 30 augusti 2018

satsa på Falköga så satsar Falköga på dig

Ansök via mejl till: rekrytering@falkoga.com