Bokföringshjälp med Falkögas excelmodeller

Nedan hittar du din gratis excelmodell. Dessa är framtagna för att ge just dig bokföringshjälp.

 

Falköga erbjuder allt från bokföringshjälp till mer avancerad företagsrådgivning.

Vi arbetar engagerat och proaktivt för att underlätta ditt företagande. Falkögas mål är att vara med och bidra till ett skönare liv för våra uppdragsgivare.

Läs mer, klicka här

Vi är en nytänkande redovisningsbyrå som vill sätta press på vår egen bransch och på så sätt förbättra förutsättningarna för Sveriges företag. Excelmodeller.se är ett exempel på vårt engagemang för entreprenörer, då ni gratis kan ladda ner våra excelmodeller och på så sätt få gratis bokföringshjälp.

Falköga ligger i absoluta framkant vad gäller digitaliseringen av er redovisning. Vi arbetar i Fortnox och erbjuder er allt från att vi lär er Fortnox och ni sköter allt själva till att ta hand om hela ert företags ekonomi, inklusive betalningar och lönehantering. Vi har även utvecklat en egen digitial kommunikationsplattform som vi kallar Falkwebben – ditt eget space hos Falköga. Läs mer om den HÄR.

Ni kan läsa mer om vår redovisningsbyrå HÄR.

Falköga erbjuder även revision i vårt systerföretag Falköga Revision. Falkögas Revisions måtto är att – vara mer än en revisior ni bara träffar en gång om året. Besök gärna Falköga Revisions egen hemsida HÄR.

Klicka på respektive excelmodell för att ladda ner den

Falkögas verksamhet består av nedanstående tre delar:

Falköga Redovisning

Falköga Redovisnings mål är att ni ska kunna fokusera på det ni gör bäst medan vi håller ett Falköga på resten. Allt för Falköga handlar om att vara med och bidra till att förutsättningarna för Sveriges entreprenörer optimeras. Falköga Redovisning gör det komplexa enkelt genom sitt samarbete med Fortnox.

Falköga Företagsrådgivning

Falköga Företagsrådgivning ugår från ett fågelperspektiv, vilket innebär att vi tar ett helhetsgrepp om er situation, allt från bolagsrättsliga frågor till hur ni lägger upp ert privata pensionssparande. Vi arbetar proaktivt och engagerat för att ta fram långsiktiga och hållbara lösningar för dig och din verksamhet.

Falköga Revision

Falköga Revisions mål är att vara mer än ”bara en revisor ni träffar en gång om året”. Falköga Revision vill hjälpa och stötta er verksamhet med den värdefulla erfarenhet vi samlat på oss under åren från vårt revisionsarbete.  Ett arbete som ger oss goda förutsättningar för benchmarketing samt insikt i best practice.