Falköga fortsätter att expandera!

 

Falköga drar igång hösten med en kickoff i Stockholm på fredag

Hösten är här vilket för Falköga betyder nya tag, möjligheter och en period av idéskapande och energi. Nu vill vi därför samla våra uppdragsgivare, samarbetspartners och medarbetare för en kul och festlig kväll tillsammans!

Vi vill varmt välkomna er till Falkögas kickoff den 30 september. Eventet kommer hållas på kontoret i Stockholm, Kungsgatan 8 och det är öppet hus från klockan 16:00. Det kommer bjudas på middag, dryck och härlig energi!

Till dig som uppdragsgivare och samarbetspartner vill vi rikta ett stort tack för att ni valt just Falköga som er företagspartner. Det är av stort värde för oss att få vara delaktiga i era verksamheter, något vi är mycket stolta över.

Vi värdesätter personliga möten högt då det ger oss chansen att träffa samtliga av våra uppdragsgivare och samarbetspartners. Att vi håller regelbundna event så som vår höstkickoff är ett sätt för oss att visa vår stora uppskattning till er! Men det är även en del av Falkögas vision om att bli “mer än ett företag”, dvs att sammanföra människor i syfte att underlätta entreprenörskap.

 

Alla falkögas vänner är välkomna på vår kickoff. Ni behöver dock anmäla till genom att mejla kontakt@falkoga.com. Vi ser fram emot en trevlig kväll med er.

Varmt välkomna!

 

Falköga fortsätter expandera! 

Att Falköga expanderar betyder även att vi gärna öppnar kontor i andra städer i vårt avlånga land.

Falköga har sitt huvudkontor i Stockholm samt öppnade kontor i Växjö i januari 2022 där två av våra fantastiska redovisningskonsulter arbetar.

På Falköga är en av våra stadgar att alla anställda seniorer blir erbjudna att bli partners, alltså delägare i Falköga. Så är du en erfaren redovisningskonsult som vill ta steget och bli kontorschef och även delägare i Falköga är du välkommen att kontakta oss. Oavsett vilken stad i Sverige som du bor i kan Falköga tänka sig att öppna kontor där. Vi ser fram emot att ta Falköga till fler städer runt om i Sverige.

Med hög kompetens hos våra medarbetare, ett ännu högre engagemang och proaktivt arbetssätt är Falköga här för att hjälpa just din verksamhet att bli det du drömmer om.

Nu är vi Falköga 2.0!

Satsa på Falköga så satsar Falköga på er!