Falköga är en toppmodern digital byrå. Detta är ett arbete vi kommer att fortsätta med. Vi söker därför redovisningskonsulter som är mycket positivt inställd till digitalisering och vill vara med och fortsätta modernisera och förbättra våra rutiner.

Falköga öppnar nytt kontor i Växjö. Falkögas expansion kommer att ske i nära samarbete med Agoy, som utvecklat ett molnbaserat program för periodbokslut, årsredovisning och skatt. Agoy är grundat av Falköga och vår VD Carl-Magnus Falk.

Nyligen investerade Fortnox 18,5 MSEK i Agoy och äger nu 30% av aktierna. Det innebär inte bara ett ordentligt kapitaltillskott till Agoy utan frigör även resurser på andra plan.  Bland annat möjliggör det för Carl-Magnus Falk att lägga mer tid på att utveckla Falkögas verksamhet – även om hans  huvuduppdrag kommer fortsätta att vara Agoy.

Carl-Magnus Falk, vd för Falköga och grundare av Agoy – bokslut i molnet.

– På Falköga har vi jobbat hårt med våra rutiner och processer. Under en tid har jag sagt att vi inte tar ett enda nytt uppdrag förrän vi kan garantera en kvalitativ leverans. Det kan vi nu. Därmed öppnar vi återigen dörrarna för nya uppdragsgivare, säger Carl-Magnus Falk.

För Agoy är det såklart positivt att Falköga återigen expanderar. Att Falköga nu utökar sin verksamhet betyder att Agoy får nära tillgång till ännu ner kompetenta redovisningskonsulter som kan hjälpa till att utveckla Agoy.

– Utifrån Agoys perspektiv glädjer jag mycket över de möjligheter som de ytterligare seniora redovisningskonsulter som Falköga planerar att anställa kommer att innebära. Agoy får ännu mer direktkontakt med yrkespersoner från branschen, som kan bidra med idéer kring funktionalitet, kravspecificering av dessa idéer och utföra kvalificerad testning av dem när de har utvecklats, säger Carl-Magnus Falk.

Om du är senior redovisningskonsult och mycket positivt inställd till ett digitalt arbetssätt, tveka inte att ansök. Se hela platsannonsen på Platsbanken: https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/24738444 Mejla din ansökan till rekrytering@falkoga.com