Den 12 januari öppnar Falköga kontor i Växjö! Detta är första steget i att Falköga nu expanderar igen!

Året närmar sig sitt slut och nästa år och vi vill därför dela denna fina julsång till alla er fantastiska entreprenörer, vänner och branschkollegor där ute! Texten är skriven av en av våra medarbetare och den har sjungits in av en av våra superduktiga uppdragsgivare. Så kul tycker vi det är att vi lyckats producera denna film, hoppas ni också uppskattar den!

Falköga expanderar alltså igen! Falköga kan med stolthet berätta att den 12/1 – 22 inviger vi vårt nya kontor i Växjö. Vi har rekryterat två jätteduktiga redovisningskonsulter som kommer att ansvara för Falkögas verksamhet i Växjö. Anledningen till att vi öppnar kontor i Växjö beror främst på att en av våra största uppdragsgivare (Agoy) också har kontor där och att vi därför lärt känna staden. Växjö är supertrevligt helt enkelt! Vi vill också passa på att understryka att det i övrigt inte finns några särskilda samarbeten med Agoy. Agoy är ett helt självständigt företag som ägs av en rad namnkunniga investerare och entreprenörer som i sin tur inte har någon koppling till Falköga.

Att Falköga expanderar igen betyder att vi gärna öppnar kontor i andra städer i vårt avlånga land. Så är du en erfaren redovisningskonsult som vill ta steget och bli kontorschef och även delägare i Falköga är du välkommen att kontakta oss. Oavsett vilken stad i Sverige som du bor i kan Falköga tänka sig att öppna kontor där. Vi ser fram emot att ta Falköga till fler städer runt om i Sverige. Satsa på Falköga så satsar Falköga på dig!

Dom närmsta veckorna kommer vi presentera flera nya medarbetare på Falköga, berättar Falkögas grundare Carl-Magnus Falk. Den kompetenshöjning som våra senaste rekryteringar inneburit är vi oerhört glada för och det kommer betyda mycket för våra nuvarande och kommande uppdragsgivare!

Så om du är företagare som letare efter en fullservicebyrå som är engagerad och proaktiv, tveka inte att kontakta oss! Det går utmärkt att mejla Falköga på info@falkoga.com.

Besök och gilla gärna våra sidor på Facebook (genom att klicka på denna länk) eller på linkedin (genom att klicka på denna länk).

God jul och gott nytt år önskar Falköga!