Bokföring krog

Vi kan ta hand om er krogs bokföring; både den löpande bokföringen samt administrera era löner. Låt oss bli er krogs bokföringsbyrå!

Carl-Magnus Falk på Falköga har arbetat som kock i 10 år innan han blev revisor. Falköga kan därför erbjuda en ovanlig kombination av erfarenhet för er krog. Vi tror att många krögare skulle uppskatta att få hjälp av en bokföringsbyrå som kan krogbranschen. Vi kan krogbranschen! Och vi kan bokföring! 

Vi vet också av erfarenhet att många restaurangare är trötta på att redovisningsekonomer inte förstår restaurangers svårigheter. Att en krog lever sitt eget liv och att man ständigt måste vara följsam. Att det kanske kan vara svårt att få lönsamhet i sina luncher eftersom många vill arbeta åttatimmarsdagar. Eller att ni måste förklara att köksprocent är omvänd bruttovinst.

“Carl-Magnus har varit med oss från början som revisor och rådgivare. Han har varit ett ovärderligt bollplank vid både förvärv och försäljning av verksamheter. Carl-Magnus har både den bredd och det djup som krävs när bokföringen blir mer avancerad”.

Per Kristiansson

Delägare, Restaurangbolaget Elaka tre E3 AB, Möja Värdshus