Lär dig Excel

Excelutbildning med Carl-Magnus Falk!

Superentreprenören som visar hur man kan utnyttja Excel för att bland annat skapa grunden för framgångsrika dataprogram!

Carl-Magnus använder Excel dagligen och har framgångsrikt integrerat det i sin arbetsprocess för att skapa detaljerade kravspecifikationer för Falkögs olika program. Hans förmåga att utnyttja Excel till fullo har nått en imponerande nivå, och nu är han angelägen om att dela med sig av de oändliga möjligheter som Excel erbjuder!

Carl-Magnus har fulländat de senaste uppdateringarna som har flugit under radarn för de flesta. Dessa inkluderar framför allt enastående dynamiska funktioner, realtidsfiltrering och förmågan att skapa snabbt och komplexa automatiserade modeller. Carl-Magnus benämner denna period som en revolutionär tid för Excel! 

Länge har han funderat på hur han kan ta sitt intresse till nästa nivå och skapa något storslaget med det. Efter att ha undersökt olika möjligheter har han beslutat sig för att starta en Excelutbildning. Med tanke på hans gedigna kunskaper och stora intresse för att dela med sig till andra är det det självklara valet.

Vi är glada att meddela att Carl-Magnus Falk kommer att erbjuda Excelutbildningar! Varje månad kommer det hållas digitala utbildningssessioner. Detta är en unik möjlighet som ni verkligen inte bör missa.

Har du frågor? Kontakta nellie.oxelmark@falkoga.com

Om det är din första anmälan hos oss inkluderas automatiskt en standardrabatt på 2000 kr från den ursprungliga kostnaden. 

Utbildningar:

Efter varje utbildning kommer deltagarna att få tillgång till omfattande instruktioner och demonstrationsmaterial som presenterats under kursen. Dessutom kommer Carl-Magnus att tillhandahålla ett Excelark som han har utvecklat specifikt för utbildningen. Detta Excelark kommer att finnas tillgängligt för alla deltagare. 

För mer utbildningsinformation, klicka HÄR

Genom Carl-Magnus instruktioner kommer ni att få en djupare förståelse för att bygga välorganiserade och effektiva Excel-modeller.

Ni kommer att lära er att använda bästa praxis för att strukturera och namnge celler, kalkylblad och arbetsböcker på ett sätt som underlättar återanvändning. Genom att tillämpa dessa metoder kommer ni att kunna skapa modeller som är intuitiva och lätta att navigera för användarna. 

En annan viktig aspekt som Carl-Magnus kommer att ta upp är att automatisera uppdateringarna av era modeller. Ni kommer att få insikt i hur ni kan använda Excel-funktioner för att effektivisera och förenkla processen att uppdatera och anpassa era modeller. Genom att automatisera dessa uppgifter kan ni spara tid och minimera risken för felaktigheter. 

Genom att delta i Carl-Magnus presentation kommer ni att få värdefulla verktyg och tekniker för att utveckla era Excel-färdigheter och skapa modeller som är återanvändbara och enkla att underhålla. Detta kommer att ge er en konkurrensfördel och öka er produktivitet när ni arbetar med Excel-modeller i er professionella miljö. 

3:12 modellen är en excelmodell, skapad av Carl-Magnus Falk, som utifrån företagets finansiella ställning söker upp och ger förslag på möjlig optimal fördelning mellan lön och utdelning för bolagets ägare. Därför kan modellen bidra till att företagaren inte betalar mer skatt än nödvändigt, alltså rätt skatt.

Under 2017 uppmärksammades 3:12 Modellen stort i media på grund av dess egenskaper. 3:12 Modellen stärkte t.ex  opinionen mot regeringens försämrade förslag på 3:12 regler för företagare genom att visa i kronor och ören hur regeringens förslag slog mot den enskilde entreprenören.