Nätverksfrukost i Växjö – Falköga Business Group

Falköga bjuder på frukost den 12/1 i Växjö. Falköga Business Group är en nätverksfrukost där målet är att hjälpa varandra till fler och bättre affärer!

Falköga vill välkomna er till vårt nya kontor i Växjö som vi är mycket stolta över.

Vi ser fram emot att starta det nya året genom att öppna upp dörrarna till kontoret i Växjö den 12/1 och få besök utav er fantastiska entreprenörer, vänner och branschkollegor där ute! Vi delar det nya kontoret med AGOY (AGOY är ett fristående företag). Upplägget för träffen börjar med att Falköga bjuder på frukost klockan 07.00-07.30 och att vi minglar med varandra. Sedan får alla som deltar presentera sig själva, sitt företag, vad företaget gör samt vad företaget kan behöva hjälp med. Detta kommer att vara mellan 07.30-08.00

Efter presentationerna kommer det avslutas med att Falkögas grundare Carl-Magnus Falk håller en 30 minuters utbildning i arbetsverktyget Excel från 08.00-08.30. Carl-Magnus Falk har ett stort intresse för Excel och har länge engagerat sig i programmet. Nu vill Carl-Magnus dela med sig av sin kunskap till er genom att hålla en kostnadsfri utbildning!

Carl-Magnus Falk, grundare av Agoy – bokslut i molnet. Foto: Urban Gyllström.Allas tid värdesätts och detta ska ses som ett rent affärsmöte.  För dig som är intresserade utav att lära dig mer av arbetsverktyget Excel så är detta ett perfekt tillfälle för dig att få större kunskap inom det.  

Framöver kommer Falköga hålla kostnadsfria webbinarier i Excel. Mer info om det kommer längre fram.  Träffen startar 07.00 och är klar 08.30 men för dem som vill stanna kvar efter den avslutade träffen är det självklart okej att mingla vidare.

Schema:

07.00-07.30 Folk kommer, mingel, folk kan börja ta frukost

07.30-08.00 Alla företag får presentera sig själva, sitt företag och vad företaget gör samt vad företaget eventuellt kan behöva hjälp med.

08.00-08.30 Utbildning i Excel av Carl-Magnus Falk

08.30 – KLART! Alla kan gå om dom vill.

08.30-09.00 “eftertid”, dom som vill kan stanna kvar och mingla lite till.

Platsen är Linnégatan 23, i Växjö – VARMT VÄLKOMNA!

ANMÄL ER GENOM ATT MEJLA TILL EVENT@FALKOGA.COM (obs begränsat antal platser på grund av rådande restriktioner)

Vi tar självklart hänsyn till de nya restriktionerna! Vi ser till att avstånd från varandra hålls, handsprit och munskydd finns tillgängligt på plats och antalet deltagare kommer att begränsas. Se därför till att säkra din plats redan nu!