Om dig

Vi söker dig som tillsammans med Falköga vill växa och utvecklas i din roll som redovisningskonsult. Som redovisningskonsult hos oss arbetar du nära flera spännande kunder i olika storlek och branscher och levererar förstklassig redovisning och rådgivning. För rätt person erbjuder vi delägarskap. Falköga har ett stort fokus på företagsrådgivning.

Nu har du chansen att få jobba som en modern redovisningskonsult och vara med på en spännande tillväxtresa med en av Sveriges mest nytänkande byråer!

Falköga grundades av auktoriserade revisorn Carl-Magnus Falk som har ett stort driv och en målsättning att förbättra förutsättningarna för Sveriges entreprenörer. Exempelvis ligger Carl-Magnus bakom den så kallade 3:12 Modellen som hjälper företagare att optimera sitt uttag av lön och utdelning.

Din profil

Arbetslivserfarenhet: Krav – minst 4 års arbete på redovisningsbyrå

Språkkrav: Svenka och Engelska

Dina arbetsuppgifter

I rollen som redovisningskonsult har du ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och initiativförmåga med hög ansvarskänsla. För att trivas och utvecklas hos oss tror vi att det är viktigt att du vill och kan etablera professionella kontakter samt är utåtriktad och har lätt för att samarbeta. Du trivs med att arbeta i högt tempo och att ha flera arbetsuppgifter parallellt varför du har lätt för att anpassa dig till nya situationer. Ditt arbetssätt är noggrant men effektivt och du har en god kommunikativ förmåga. Företaget är litet och expansivt och därför krävs det en flexibilitet och “fixaranda” där du ibland kan få hugga i med enklare och varierade arbetsuppgifter.

Du är/har dessutom:

  • Helt självgående vad gäller att upprätta årsredovisning och INK2 och då givetvis även bokslut. Detta är ett absolut krav.
  • Minst eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Självgående vad gäller att upprätta årsredovisning och INK2
  • 4 års erfarenhet av rollen som redovisningskonsult på redovisningsbyrå
  • God analytisk förmåga
  • Ett prestigelöst förhållningssätt
  • God samarbetsförmåga
  • Arbetat som kundansvarig för löpande redovisningsuppdrag
  • Vill utveckla och förbättra vår organisation

Vårt erbjudande

För rätt person erbjuder vi delägarskap efter en överenskommen prövotid

I rollen som redovisningskonsult på Falköga Redovisning och Företagsrådgivning erbjuds du stora möjligheter till snabb kompetensutveckling då du redan från början får ta ett stort ansvar och med tiden axla en ledande roll för Falköga Redovisning. Falköga ligger i framkant vad gäller digitalisering och erbjuder moderna redovisningslösningar till sina kunder. Som redovisningskonsult här arbetar du i en utvecklande arbetsmiljö med ett öppet arbetsklimat och en familjär kultur. Falköga har kontor centralt beläget i Stockholm. Känner du igen dig i beskrivningen så tveka inte!

Sök jobbet senast 25 januari 2019

Vi välkomnar mailansökningar med bifogad CV till rekrytering@falkoga.com skriv ”Redovisningskonsult” i rubrikraden

Kontaktpersoner

Chris Lundberg, Koordinator, chris@falkoga.com

Andreas Gartzell, ordförande, andreas@falkoga.com

Företagets adress

Kungsgatan 8, 111 43 Stockholm

Om oss

Falköga arbetar för att skapa trygghet och lugn så ni kan få ett skönare liv. För Falköga Revision, Redovisning och Företagsrådgivning handlar allt om att proaktivt förbättra förutsättningarna för Sverige entreprenörer. Vi sammanför den rätta erfarenheten, kompetensen och kreativiteten för att utmana den traditionella bilden av rådgivning och redovisningsbranschen. Vi skapar framtiden tillsammans med alla som samarbetar med oss. Vi grundades av auktoriserade revisorn Carl-Magnus Falk. Han har en mångårig erfarenhet inom kvalificerad företagsrådgivning, revision och redovisning. Nu vill Carl-Magnus tillsammans med sina medarbetare bygga en fullservicebyrå som verkligen gör skillnad.