Nu har du chansen att få jobba som en modern redovisningskonsult och vara med på en spännande tillväxtresa med en av Sveriges mest nytänkande byråer!

Vi kommer under hösten att påbörja en rad nya spännande uppdrag inom olika områden. Vi behöver därför utöka vårt duktiga redovisningsteam med ytterligare en senior redovisningskonsult. Som ett exempel på uppdrag kan vi nämna ett par bolag som ska notera sig på Spotlight. Men även ett raketföretag som säljer skönhetskoncept i Norden och som förgyller vardagen för hundratusentals kunder varje dag.

Vi söker dig som vill utvecklas i din roll.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill växa och utvecklas i din roll. Som redovisningskonsult hos oss arbetar du nära flera spännande kunder i olika storlek och branscher och levererar förstklassig redovisning och rådgivning.

Vi ger dig goda förutsättningar att utveckla din kompetens

”En del av min vision med Falköga är att skapa en arbetsplats där medarbetarna ges goda förutsättningar till att utveckla sig själva och sin kompetens. OCH en arbetsplats att vara stolt över.” Carl-Magnus Falk VD

Vi grundades av auktoriserade revisorn Carl-Magnus Falk. Han har en mångårig erfarenhet inom kvalificerad företagsrådgivning, revision och redovisning. Tillsammans med sina medarbetare vill vi bygga en fullservicebyrå som verkligen gör skillnad. Vi skapar framtiden tillsammans med alla som samarbetar med oss.

Du har ett noggrant arbetssätt med fokus på kvalité

I rollen som redovisningskonsult har du ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och initiativförmåga med hög ansvarskänsla. Ditt arbetssätt är noggrant men effektivt och du har en god kommunikativ förmåga. Vi är en byrå på tillväxt och därför krävs det en flexibilitet och “fixaranda” där du ibland kan få hugga i med varierade arbetsuppgifter.

Du är/har dessutom:

– Minst eftergymnasial utbildning inom ekonomi

Självgående i att upprätta årsredovisning samt årsbokslut

– Noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt

– Självgående i att sköta löpande uppdrag och periodbokslut

– Några års erfarenhet av rollen som redovisningskonsult på redovisningsbyrå

– God analytisk förmåga

– Ett prestigelöst förhållningssätt

– God samarbetsförmåga

– Arbetat som kundansvarig för löpande redovisningsuppdrag

Hur är det att arbeta på Falköga? Se vad våra medarbetare säger.

Vi erbjuder dig:

– Vill vara med och utveckla och förbättra vår organisation

Förutom möjligheten att få arbeta i en kreativ och modern miljö med spännande uppdragsgivare och uppdrag även möjligheter till snabb utveckling genom:

Falköga Academy – banbrytande strukturerad kompetensutveckling för våra medarbetare

• Arbeta med mycket moderna redovisningslösningar

• Arbeta nära en auktoriserad revisor och även arbeta med revision i våra revisionsuppdrag

• Stort ansvar från början i dina uppdrag

• Partnerskap, möjlighet finns för rätt person

Vi sitter i fina lokaler centralt i Stockholm på Kungsgatan, ni är varmt välkomna att skicka er ansökan till rekrytering@falkoga.com