Tack alla härliga medarbetare och uppdragsgivare för en fantastiskt trevlig sommaravslutning.

Efter ett explosionsartat första år är vi glada efter den fina sommaravslutningen som rundade av detta magiska år. Det var så kul att få fira tillsammans med våra kollegor och uppdragsgivare.

Vi är inne på vårt andra år nu och vi är redan fyra medarbetare som arbetar varje dag. Ytterligare fyra Falkögon hjälper till vid behov. Omsättningsmässigt ligger vi sedan januari på över fyra miljoner om året, vilket är smått fantastiskt. Vi arbetar fokuserat och extremt långsiktigt och det är intern struktur och rutiner som är högsta prioritet, tillsammans med arbetet med vår företagskultur. Vi är (och ska förbli) ett proaktivt och engagerat företag som ser till våra uppdragsgivares helhetssituation. Vi arbetar stenhårt med att kompetensutveckla oss inom digitalisering men ALDRIG på bekostnad av det personliga mötet.

Falköga Business Group

Under vårt första år har vi dragit igång egna nätverksfrukostar, Falköga Business Group, för våra uppdragsgivare vilket visar att vi är engagerade i deras verksamhet.

Vi har arrangerat två sommaravslutningar och en höstkickoff för våra uppdragsgivare och medarbetare. Vi har även hunnit med två stycken personalfester.

Falkwebben

Utöver detta har vi skapat en IT-miljö i absoluta framkant och alla våra uppdragsgivare kan kommunicera med oss helt digitalt via våra Falkwebbar.

Yvonne Everett Greve från IntraKey håller igång sommaravslutningen

Vår VD har utvecklat ett eget bokslutsprogram som via eget bolag dragit in 300 tkr för att göra bokslutsprogrammet webbaserat. Ett arbete som är i fullgång.

I början på juli kommer vi vara på plats i Almedalen och jobba för bättre villkor för entreprenörer. Ett arbete vi verkligen brinner för.

Thomas från Ekströms Glasmästeri får alla att känna sig inkluderade

Falköga Academy

Sist men inte minst drar vi även igång Falköga Academy i juli – en fokuserad satsning på våra medarbetares kompetensutveckling. Falköga kommer även bli en kunskapsproducent framgent. Så spännande!!

Vi ser mycket positivt på framtiden – vårt tåg in i framtiden har redan börjat rulla med en faslig fart så försök hoppa på om ni kan 😊!