Nu presenterar vi ännu en innovativ lösning, Falköga Space, som stärker vår position i digitaliseringens framkant. Falköga fortsätter därmed att utmana den stelbenta branschen ekonomi, redovisning och revision. 

Falköga Space är en innovativ kommunikationsplattform som vida överträffar allt vad vi har sett att byråer i vår storlek erbjuder. Vi går därmed i bräschen för den teknologiska utvecklingen för mindre aktörer.

Det började med en idé om service, engagemang och proaktivitet, och tankar kring hur den digitala utvecklingen kunde nyttjas för att komma närmare våra kunder. Vi ville skapa en plattform för ökad kommunikation och transparens, med enkelhet och tydlighet. Och full transparens.  Falkwebben, som vi också kallar Falköga Space, föddes ur den ambitionen.

Plattformen nås genom vår hemsida och samlar all kommunikation mellan uppdragsgivare och Falköga. Det leder inte bara till ordning och reda utan också total insyn.   Under “Frågor och Svar” kan våra kunder ställa frågor till Falköga och få svaren på samma ställe. De finns kvar och är lätta att hitta om samma fråga återkommer senare. Ingen behöver längre leta igenom gamla mejlväxlingar. Alla användare har tillgång till dem och särskilt praktiskt blir det när det kommer nya medarbetare. Efter ett tag har vi gemensamt byggt upp en anpassad FAQ.  Här finns också direktlänkar till rätt sidor hos Skatteverket, dokumentbibliotek, uppdragsbeskrivningar, eventuell aktiebok och mycket annat. När vi behöver kompletteringar så efterfrågar vi dem i Falköga Space. Du behöver inte själv hålla reda på sådant utan kan lätt gå in på falkwebben och kolla. Vi har velat komma ifrån omaket med långa mejlväxlingar där man är osäker på vem som skrivit vad och när och vilka som tagit del av informationen. Vi vill komma ifrån osäkerhet och dubbelarbete.

 

 

Vår gemensamma kalender med viktiga datum kommer vara ett smidigt arbetsverktyg. Här ser man tydligt vilka datum som gäller för moms, privat deklaration, årsredovisning mm.

Vi har strävat efter en snygg design så det är trevligt att vistas i er Falköga Space. Där kan man också ta del av nyheter.  Du som uppdragsgivare får en tydlig överblick. Du kan följa var vi är i varje uppdrag och process.  Vi får tillsammans möjlighet att utveckla vårt samarbete genom ökad dialog och kommunikation

Detta ger dig som kund ökad service, effektivitet och trygghet. Vilket frigör tid och energi att fokusera på det ni gör bäst. Falköga ser digitaliseringen som en möjlighet till ökad kommunikation med dom vi hjälper. Detta är en viktigt skiljelinje mot hur vi, exempelvis, uppfattar stora delar av bankernas digitalisering. Falköga kommer alltid att föredra det personliga mötet!

Falköga Space har en egen undersida på vår hemsida där detaljerad information kommer finnas samt pedagogiska instruktionsfilmer.  Varmt välkomna till vår nya mötesplats. Hoppas ni ska trivas!

https://falkoga.com/falkwebben/