Löpande bokföring

Löpande bokföring är en kärnkompetens för en redovisningsbyrå. Så även Falköga Redovisning. Falköga Redovisning gör det komplexa enkelt genom vårt arbete med Fortnox.
Kontakta oss här
Vi rekommenderar dom som anlitar oss att utnyttja det digitala flödet fullt ut men det är absolut inget krav. Falköga Redovisning är en dynamisk redovisningsbyrå som anpassar oss efter era behov. Service är ledordet för vårt proaktiva engagemang. 

”Falköga omfamnar och applicerar digitalisering fullt ut, i alla led. Vi arbetar helt digitalt i Fortnox och använder vår Falkwebb, som vi skapat själva. Men digitaliseringen får aldrig komma före det personliga mötet. Den personliga interaktionen är och kommer alltid att vara prioriterad hos Falköga .”

Carl-Magnus Falk

VD, auktoriserad revisor och företagsrådgivare, Falköga

Om ni är ett litet företag, till exempel en enmanskonsult, är vår mission att ni ska kunna göra relativt mycket själva med hjälp av oss. Vårt mål är att lära er mer och mer om bokföring desto längre vi samarbetar.

Intresserad av att anlita Falköga?

Falköga Revision

Falköga Revisions mål är att vara mer än ”bara en revisor ni träffar en gång om året”. Falköga Revision vill hjälpa och stötta er verksamhet med den värdefulla erfarenhet vi samlat på oss under åren från vårt revisionsarbete.  Ett arbete som ger oss goda förutsättningar för benchmarking samt insikt i best practice.

 

Falköga Företagsrådgivning

Falköga Företagsrådgivning ugår från ett fågelperspektiv, vilket innebär att vi tar ett helhetsgrepp om er situation, allt från bolagsrättsliga frågor till hur ni lägger upp ert privata pensionssparande. Vi arbetar proaktivt och engagerat för att ta fram långsiktiga och hållbara lösningar för dig och din verksamhet.

Belysningsteknik utvecklas ständigt och kräver innovativa lösningar. Carl-Magnus Falk har varit vår företagsrådgivare i många år. Carls kreativa förmåga och hans gedigna kunskaper har varit till stor nytta att anpassa vår affärsverksamhet mot nya utmaningar. Jag kan rekommendera Falköga.

Gerhard Rehm

Sales and development - Lighting designer , CDC-Lighting AB

Jag har under flera års tid nyttjat Carl-Magnus Falks tjänster, han är energisk, kunnig och engagerad.

Han har hjälpt mig i många spörsmål angående ”restaurangfrågor”.

Ulf Sterner

Grundare, Glenn Miller Jazz Café

Carl- Magnus Falk på Falköga har samarbetat mycket bra med vår styrelse inför varje årsstämma de senaste åren. Även föreningens medlemmar är mycket nöjda med Carl-Magnus som ordförande på våra årsstämmor, han har varit duktig på att förklara och svara på medlemmars frågor. Vi kan varmt rekommendera hans tjänster till er bostadsrättsförening eller företag.
Karin Putero Grandvaux

Ordförande Brf Silvret 4

”Carl-Magnus är väldigt trevlig och kunnig. Han brinner verkligen för att hjälpa oss företagare och ger alltid snabb återkoppling, vilket jag uppskattar mycket.”

Niko Fastman

Ägare, niko.fastman@kompetensinstitutet.se, Kompetensinstitutet AB