Nu söker Falköga en redovisningskonsult till vårt kontor på Kungsgatan 8 i Stockholm, med start i september. Är du sugen på en ny utmaning efter ännu en tungrodd vår? 

Har du också en förkärlek för entreprenörer och deras förutsättningar samt är serviceminded är du kanske den vi söker för vår lediga tjänst som redovisningskonsult.

Falköga är en revision– och redovisningsbyrå med ett starkt fokus på företagsrådgivning. Vi är ett snabbväxande företag och ligger i framkant gällande digitala lösningar för våra kunder. Vi är verksamma inom många olika branscher, det våra kunder har gemensamt är att det ställer höga krav på sin partner inom revision och rådgivning. Falkögas ledstjärna är proaktivitet och engagemang.

Satsa på Falköga så satsar Falköga på dig!Falköga grundades av auktoriserade revisorn Carl-Magnus Falk som har ett stort driv och en målsättning att förbättra förutsättningarna för Sveriges entreprenörer. Carl-Magnus, har exempelvis utarbetat en IT-lösning som kommer underlätta företagandet. Carl-Magnus ligger även bakom den så kallade 3:12 Modellen.  I rollen som redovisningskonsult har du ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och initiativförmåga med hög ansvarskänsla. För att trivas och utvecklas hos oss tror vi att det är viktigt att du vill och kan etablera professionella kontakter samt är utåtriktad och har lätt för att samarbeta. Du trivs med att arbeta i högt tempo och att ha flera arbetsuppgifter parallellt varpå du har lätt för att anpassa dig till nya situationer. Ditt arbetssätt är noggrant men effektivt och du har en god kommunikativ förmåga. Företaget är litet och expansivt och därför krävs det en flexibilitet och ”fixaranda” där du ibland kan få hugga i med enklare och varierade arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter och kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • arbetat ett par år på redovisningsbyrå
  • är självgående vad gäller att upprätta årsredovisning och INK2
  • har arbetat som kundansvarig för löpande redovisningsuppdrag
  • tycker det är spännande att få vara med att bygga något nytt, dvs Falköga
  • inte tycker om att skjuta upp saker du kan göra idag tills imorgon
  • tycker digitalisering är spännande och ser ett värde i det ”papperslösa” kontoret

 

För den här tjänsten krävs minst gymnasieutbildning med inriktning ekonomi, det är meriterande om du har högskoleutbildning med inriktning redovisning. Det är även meriterande om du arbetet mad office365 och Sharepoint då Falkögas IT-ambition ligger i framkant.

Omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning med start september 2018.

Välkommen med din mailansökan senast den 30 augusti, urval och intervjuer sker löpande. Skriv ”Redovisningskonsult” i rubrikraden.

Vi kommer erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter.

satsa på Falköga så satsar Falköga på dig

Vi söker även en redovisningsassistent. Se separat annons. Till hösten kommer vi rekrytera 2-3 heltidstjänster.

Kontaktinformation

Företagets adress

Kungsgatan 8 Stockholm

Sök jobbet senast 30 augusti 2018

Skicka din ansökan via mejl till: rekrytering@falkoga.com

 Om Falköga Revision, Redovisning och Företagsrådgivning

Falköga Revision, Redovisning och FöretagsrådgivningFalköga grundades vid årsskiftet av auktoriserade revisorn Carl-Magnus Falk. Verksamheten expanderade snabbt. Vår kurva fortsätter att peka uppåt och efter sommaren kommer vi behöva förstärkning av ytterligare en person med redovisningskompetens. Företaget är socialt, dynamiskt och vi hittar ständigt nya arbetssätt. Falkögas ledstjärna är proaktivitet och engagemang. Vi har alltså ett utpräglat servicetänk och målet för oss är att våra kunder ska få ”ett skönare liv”. Vi vill således hjälpa dem både genom att utföra uppdrag och genom att vara proaktiva och upptäcka vad de behöver hjälp med. Det är med andra ord viktigt att du har ett äkta intresse för entreprenörer och en vilja att vara dem behjälplig.

Våra kunder är enmans-, små och medelstora, ägarledda, företag samt föreningar och ideella organisationer. Specialområden – där vår revisor har särskild kompetens – är restauranger och bostadsrättsföreningar. Men vi har en spännande blandning med allt från glasmästerier till kulturidkare och ideella föreningar som kämpar för fina ändamål.