Falköga Redovisning & Företagsrådgivning söker en ny VD! 

Om du är redo för en ny utmaning och vill ta din karriär till nästa nivå, då kan en roll som VD och delägare i Falköga Redovisning vara den perfekta möjligheten för dig.  

 

Vår nuvarande VD, Carl-Magnus Falk, har beslutat att i stort sett helt fokusera på programutveckling. Varpå vi därför gjort en ordnad reducering av antal uppdrag och antal anställda. Detta betyder att vi nu letar efter en ny ledare som kan ta över ansvaret för att åter driva och utveckla Falköga Redovisning. Den lediga tjänst vi erbjuder innebär med andra ord en nystart för den som är intresserad av att leda Falköga Redovisning framåt.  

 

Anställningen innebär att du kommer till ett dukat bord vad gäller rutiner och intern struktur. Falköga Redovisning arbetar som huvudregel endast digitalt med Fortnox och Agoy (Fortnox bokslut och skatt). Kraven som följer av rollen som VD omfattar främst rekrytering samt in försäljning och on boarding av nya uppdrag, Budgetarbete och resultatuppföljning,  samt att det löpande arbetet följer Falköga Redovisnings rutiner. För att trivas i rollen som VD på Falköga Redovisning krävs det att du har gedigen erfarenhet av redovisning och ekonomi, ett “affärssinne” och förmåga att leda samt motivera ett team.  

 

Är du intresserad av programutveckling innebär även tjänsten stora möjligheter att även arbeta inom detta område i den mån det önskas. Falköga Redovisnings systerbolag Falköga Tech Hub AB med Carl-Magnus Falk i spetsen grundade programmet Agoy som sålts till Fortnox. Nu är arbetet igång med nya appar för ekonomibranschen i fullgång. För tillfället utvecklas 2 stycken appar och fler är planerade. Falköga Techs verksamhet är en stor styrka för Falköga Redovisning på grund av de stora nätverk som byggs i samband med verksamheten. Och som i sin tur gör det betydligt lättare att få in nya redovisningsuppdrag till Falköga Redovisning.  

 

Kvalifikationer: 

– Minst 5års erfarenhet som redovisningskonsult på redovisningsbyrå. Detta är ett absolut krav 

– Positiv 

– Ett prestigelöst förhållningssätt 

– Förmåga att leda en grupp i en positiv anda och därmed skapa en trevlig företagskultur 

– Tålamod 

 

Anställningsvillkor, lön och förmåner 

  • 25% delägarskap i Falköga Redovisning 

  • Lön upp till brytpunkten för statlig skatt 

  • 5 000 kr i friskvårdsbidrag 

  • Olycksfallsförsäkring 

  • Tjänstepension 

Kontor:  

  • Stockholm, Kungsgatan 8   

  • Växjö, Linnégatan 23 

 

Om denna tjänst låter intressant är du varmt välkommen att skicka din ansökan till kontakt@falkoga.com