Nu söker Falköga en redovisningsassistent till vårt kontor på Kungsgatan 8 i Stockholm, med start i september.

 

Har du också en förkärlek för entreprenörer och deras förutsättningar samt ett utvecklat servicetänk är du kanske den vi söker för vår lediga tjänst som redovisningsassistent. Är du sugen på en ny utmaning efter ännu en tungrodd vår?

 

Falköga bygger en fullservicebyråFalköga är en revision– och redovisningsbyrå med ett starkt fokus på företagsrådgivning. Vi är ett expanderande företag och ligger i framkant vad gäller digitala lösningar för våra kunder. Vi är verksamma inom många olika branscher. Det våra kunder har gemensamt är att de ställer höga krav på sin partner inom revision och rådgivning. Falkögas ledstjärna är proaktivitet och engagemang.  Falköga grundades av auktoriserade revisorn Carl-Magnus Falk som har ett stort driv och en målsättning att förbättra förutsättningarna för Sveriges entreprenörer. Carl-Magnus, har exempelvis utarbetat en IT-lösning som kommer underlätta företagandet. Carl-Magnus ligger även bakom den så kallade 3:12 Modellen.

I rollen som redovisningsassistent har du ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och initiativförmåga med hög ansvarskänsla. För att trivas och utvecklas hos oss tror vi att det är viktigt att du vill och kan etablera professionella kontakter samt är utåtriktad och har lätt för att samarbeta. Du trivs med att arbeta i högt tempo och att ha flera arbetsuppgifter parallellt varpå du har lätt för att anpassa dig till nya situationer. Ditt arbetssätt är noggrant men effektivt och du har en god kommunikativ förmåga. Du tycker också att det är självklart att på ett mindre företag vara beredd att hugga i med lite av varje.

Arbetsuppgifter och kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av:

  • Löpande bokföring
  • Fakturahantering
  • Månatliga avstämningar
  •  Rapportering till kund
  • Arbete på redovisningsbyrå
  • Fortnox

 

Ett absolut krav är att du är villig att arbeta helt digitalt framöver.

För den här tjänsten krävs minst gymnasieutbildning med inriktning ekonomi, det är meriterande om du har högskoleutbildning med inriktning redovisning. Erfarenhet av lönehantering, boksluts- och årsredovisningsarbete är meriterande. Har du arbetet i restaurangbranschen innan du sadlade om till ekonomi är det meriterande.

Datorn som arbetsredskap har en central roll i ditt arbete och du bör därför ha fallenhet och intresse för den digitala utvecklingen. Har du arbetet med Office365 och SharePoint är det meriterande.

Hos oss har du utvecklingsmöjligheter!

satsa på Falköga så satsar Falköga på dig

Omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning med start september 2018.

Välkommen med din mailansökan senast den 30 augusti, urval och intervjuer sker löpande. Skriv ”Redovisningsassistent” i rubrikraden.

Vi söker även en redovisningskonsult. Läs mer HÄR.. Till hösten kommer vi rekrytera 2-3 heltidstjänster.

Kontaktinformation

Företagets adress

Kungsgatan 8 Stockholm

Sök jobbet senast 30 augusti 2018

Skicka din ansökan via mejl till: rekrytering@falkoga.com

Om Falköga Revision, Redovisning och Företagsrådgivning

Falköga Revision, Redovisning och FöretagsrådgivningFalköga grundades vid årsskiftet av auktoriserade revisorn Carl-Magnus Falk. Verksamheten expanderade snabbt. Vår kurva fortsätter att peka uppåt och efter sommaren kommer vi behöva förstärkning av ytterligare en person med redovisningskompetens. Företaget är socialt, dynamiskt och vi hittar ständigt nya arbetssätt. Falkögas ledstjärna är proaktivitet och engagemang. Vi har alltså ett utpräglat servicetänk och målet för oss är att våra kunder ska få ”ett skönare liv”. Vi vill således hjälpa dem både genom att utföra uppdrag och genom att vara proaktiva och upptäcka vad de behöver hjälp med. Det är alltså viktigt att du har ett äkta intresse för entreprenörer och en vilja att vara dem behjälplig. Våra kunder är enmans-, små och medelstora, ägarledda, företag samt föreningar och ideella organisationer. Specialområden – där vår revisor har särskild kompetens – är restauranger och bostadsrättsföreningar. Men vi har en spännande blandning med allt från glasmästerier till kulturidkare och ideella föreningar som kämpar för fina ändamål.