SATSA PÅ FALKÖGA SÅ SATSAR FALKÖGA PÅ DIG! 

Välkommen till oss på Falköga Redovisning, Revision och Rådgivning!

Falköga grundades av Carl-Magnus Falk och det har alltid varit och kommer alltid vara prio för oss att ha genomtänkta personalpolicies som vi underhåller och ledsagas av.

Vår vision är att ständigt prioritera de anställda och hålla fanan högt i strävan mot en fantastisk personalvård.

 

Med trygghet, säkerhet och omtanke skapas en trivsam arbetsmiljö. Då ges personalen möjlighet att göra ett fokuserat och målinriktat arbete samtidigt som det finns utrymme att skapa minnen varje dag tillsammans med sina kollegor. Gemensamma aktiviteter och roliga fester är bara några exempel.

Våra personalpolicies handlar i grunden om att arbetsplatsen ska gynna välmående på flera plan. Falköga vill erbjuda en stressfri vardag med arbetsglädje och har jobbat flera år med en stresscoach som personal kan använda vid behov.

Det är ett exempel på konkreta hjälpmedel som bygger den arbetsmiljö som företaget är. Framgång kommer med hjälp på vägen. Ingen klarar allt ensam och därför genomsyras Falköga av en laganda.  Att aktivt stötta och lyfta varann är en självklarhet för alla falkögon.

Falköga har som regel att ingen ska vara ensam på något uppdrag utan det ska alltid finnas en eller två som hjälper till. Detta skapar känslan av lojalitet och tillit till sina kollegor –  tillsammans skapar vi det bästa arbetet. Det är viktigt att individen inte har för mycket på sina axlar utan hjälper varandra att utvecklas och klara alla uppdrag.

Vårt mål är att bli Sveriges bästa arbetsplats. Det är en högt satt målsättning – men vi närmar oss bit för bit genom att ha en tydlig plan hur vi ska nå dit.

Vi är öppna med att vi accepterar en lägre vinst eftersom vi tror så starkt på att det lönar sig i längden att satsa på personalvård. När anställda mår bra och kan behålla sin drivkraft så skapas framgång i arbetet. Givetvis är personalen delaktig i utformandet av policies och aktiviteter, så det blir bra för alla!

 

I videon här nedan berättar Falkögas grundare Carl-Magnus Falk om våra personalpolicies.

 

Vill du börja arbeta på Falköga?  

Det är med stor glädje vi tar emot ansökningar så om du är intresserad av att börja arbeta hos oss så gör du det genom att skicka din ansökan till Rekrytering@falkoga.com .