Välkommen till Falköga Revision, Redovisning och Företagsrådgivning!

Falköga är en revision- och redovisningsbyrå i
Stockholm med starkt fokus på företagsrådgivning

 

Falköga arbetar proaktivt och engagerat för att vara det givna valet som er företagspartner för redovisning, revision och företagsrådgivning.

Falköga arbetar för att skapa trygghet och lugn så ni kan få ett skönare liv.

För Falköga Revision, Redovisning och Företagsrådgivning handlar allt om att proaktivt förbättra förutsättningarna för Sveriges entreprenörer. Vi sammanför den rätta erfarenheten, kompetensen och kreativiteten för att utmana den traditionella bilden av rådgivning- och redovisningsbranschen. Vi skapar framtiden tillsammans med alla som samarbetar med oss. 

Vi grundades av auktoriserade revisorn Carl-Magnus Falk. Han har en mångårig erfarenhet inom kvalificerad företagsrådgivning, revision och redovisning. Nu vill Carl-Magnus tillsammans med sina medarbetare bygga en fullservicebyrå som verkligen gör skillnad. 

Senaste

Kennedy Bakircioglüs samarbete med Falköga!

Kennedy Bakircioglüs samarbete med Falköga!

Falköga revision, redovisning och företagsrådgivning AB, står i stolt samarbete med Kennedy Bakircioglü. Kennedy Bakircioglü känner vi igen från hans lysande karriär inom fotboll. Bakircioglü är en svensk före detta fotbollsspelare som sist spelade i Hammarby IF, känd...

Fortnox köper Agoy Bokslut & Skatt

Fortnox köper Agoy Bokslut & Skatt

Fortnox köper Agoy Bokslut & Skatt  Fortnox köper Agoy Bokslut & Skatt, redovisningsprogrammet som Falköga stolt samarbetat med från dag 1.   Falköga har redan från Agoys start varit delaktiga i programmets arbete och framväxt. Med våra medarbetares kompetens...

Falköga anordnar regelbundna nätverksfrukostar för våra uppdragsgivare. Så ni kan göra fler och bättre affärer. Dessa nätverksträffar går helt i linje med våran vision – att bli mer än ett företag. Vårt mål är att underlätta ert företagande. Falköga Business Group är en del i detta arbete. 

Falkwebben – din digitala kommunikationsplattform med Falköga

 

Vi har tagit fram en digital kommunikationsplattform för att underlätta vårt samarbete med er som anlitar oss. Vi kallar det Falkwebben. Falköga Redovisning och Företagsrådgivning erbjuder ett komplett digitalt flöde genom vårt samarbete med Fortnox. Falköga gör det komplexa enkelt!

 

Vår verksamhet består av nedanstående tre delar:

Falköga Redovisning

Vår redovisningsbyrås mål är att ni ska kunna fokusera på det ni gör bäst medan vi håller ett Falköga på resten. Allt för Falköga handlar om att vara med och bidra till att förutsättningarna för Sveriges entreprenörer optimeras. Falköga Redovisning gör det komplexa enkelt genom sitt samarbete med Fortnox.

 

Falköga Företagsrådgivning

Vi utgår från ett fågelperspektiv, vilket innebär att vi tar ett helhetsgrepp om er situation, allt från bolagsrättsliga frågor till hur ni lägger upp ert privata pensionssparande. Vi arbetar proaktivt och engagerat för att ta fram långsiktiga och hållbara lösningar för dig och din verksamhet.

 

Falköga Revision

Vår revisionsbyrås mål är att vara mer än ”bara en revisor ni träffar en gång om året”. Vi vill hjälpa och stötta er verksamhet med den värdefulla erfarenhet vi samlat på oss under åren från vårt revisionsarbete. Ett arbete som ger oss goda förutsättningar för benchmarking samt insikt i best practice.

Intresserad av att anlita Falköga?

”Carl-Magnus, på Falköga, är oerhört närvarande i vår vardag med alla de utmaningar det innebär att vara entreprenör. Under de år vi och våra bolag arbetat tillsammans med Carl-Magnus har han med kreativitet och uthållighet alltid sett till vårt bästa. Hans unika sätt att vara och bidra är en viktigt grundsten i våra bolags arbete med långsiktigt och hållbart företagande.” 

Thomas Svenow

Koncernchef, Glasmästerigruppen i Norden AB

”We can recommend Carl-Magnus Falk, on Falköga, who helped us with a complicated and large deal in Sweden that included corporate restructuring and extensive communication with the Swedish Tax Agency in Sweden.”

 

Cornel Waldvogel

Geschäftsführer, Inventron AG, Switzerland

Falköga representerar något som alla vi små och mellanstora företag värderar högt, äkta engagemang i balans med nytänk och professionalitet. De gör alltid det lilla extra för att stötta oss. Vi rekommenderar dem till alla.”

Mirjam Johansson

VD och delägare, Target Aid

” Signex har nöjet att anlita Falköga Revision och Carl-Magnus Falk. Carl-Magnus är engagerad i vårt bolags utveckling. Hans engagemang var skälet till att vi valde Carl-Magnus till vår revisor. Signex skapar och utvecklar framtidens handlingsplatser och då är det naturligt för oss att anlita en yngre revisor som kan tillföra energi till detta viktiga arbete. Våra rekommendationer till Falköga Revison” 

Ulf Alsing

Ägare, Signex AB

Röster om Carl-Magnus

”Carl-Magnus är oerhört närvarande i vår vardag med alla de utmaningar det innebär att vara entreprenör. Under de år vi och våra bolag arbetat tillsammans med Carl-Magnus har han med kreativitet och uthållighet alltid sett till vårt bästa. Hans unika sätt att vara och bidra är en viktigt grundsten i våra bolags arbete med långsiktigt och hållbart företagande.” Koncernchef Glasmästerigruppen i Norden AB
”Carl-Magnus är oerhört närvarande i vår vardag med alla de utmaningar det innebär att vara entreprenör. Under de år vi och våra bolag arbetat tillsammans med Carl-Magnus har han med kreativitet och uthållighet alltid sett till vårt bästa. Hans unika sätt att vara och bidra är en viktigt grundsten i våra bolags arbete med långsiktigt och hållbart företagande.” Delägare, Restaurangbolaget Elaka tre E3 AB Möja Värdshus
”Carl-Magnus är väldigt trevlig och kunnig. Han brinner verkligen för att hjälpa oss företagare och ger alltid snabb återkoppling, vilket jag uppskattar mycket.” Ägare Kompetensinstitutet AB

”Belysningsteknik utvecklas ständigt och kräver innovativa lösningar. Carl-Magnus Falk har varit vår företagsrådgivare i många år. Carls kreativa förmåga och hans gedigna kunskaper har varit till stor nytta att anpassa vår affärsverksamhet mot nya utmaningar.” Sales and development CDC-Lighting AB

3:12 modellen är en excelmodell, skapad av Carl-Magnus Falk, som utifrån företagets finansiella ställning söker upp och ger förslag på möjlig optimal fördelning mellan lön och utdelning för bolagets ägare. Därför kan modellen bidra till att företagaren inte betalar mer skatt än nödvändigt, alltså rätt skatt.

Under 2017 uppmärksammades 3:12 Modellen stort i media på grund av dess egenskaper. 3:12 Modellen stärkte t.ex  opinionen mot regeringens försämrade förslag på 3:12 regler för företagare genom att visa i kronor och ören hur regeringens förslag slog mot den enskilde entreprenören.

Tidningsupplaga under 2017 som innhållit en artikel om 3:12 Modellen

Antal lästa (unika) artiklar om 3:12 Modellen på nätet under 2017

Personer som efterfrågat den avancerade versionen av 3:12 Modellen

Följ allt spännande som händer kring Falköga på sociala medier