Falköga arbetar för att skapa trygghet och lugn så ni kan få ett skönare liv.

Välkommen till Falköga Redovisning och Företagsrådgivning!

Falköga arbetar proaktivt och engagerat för att vara det givna valet som er företagspartner.

Vi på Falköga tror på ett nära och aktivt partnerskap och arbetar ständigt för att leverera tjänster av högsta kvalitet för att hjälpa er att driva verksamheten framåt. Fokusera på vad ni gör bäst så håller vi ett Falköga på resten!

Digitala?

Falköga utvecklade bokslutsprogrammet Agoy som nu är sålt till Fortnox Bokslut & Skatt

Agoy är precis som Falköga, grundat av auktoriserade revisorn Carl-Magnus Falk. Idéen bakom Agoy föddes ur frustration kring onödigt krångliga lösningar för periodavstämningar och periodbokslut. För en byrå som Falköga där digitaliseringen är en viktig grund för arbetet så blev det ännu viktigare att ha smidiga och effektiva lösningar nära till hands. Carl-Magnus tog därför problemet i egna händer och med sin egen byrå som stöd kunde Agoy gå från idé till verklighet.

 

Läs mer här!

Nyemission i Figgy och Greeny!

Falköga Tech Hub AB har nu full fart med sina nyemissioner för de två bolagen Figgy och Greeny. Nyemissionerna hålls live men det finns också möjlighet att boka digitala nyemissionsmöten. Figgy erbjuder en innovativ tjänst som gör det enkelt för företag att ladda upp...

Nyemission för Figgy AB

Den första versionen av Figgy AB släpps till hösten 🚀 Design och utveckling av vårt årsredovisningsprogram Figgy AB pågår, och vi räknar med att snart kunna släppa en betaversion. Vårt pitch deck är på plats, och vi är redo för att släppa in fler i projektet. Är du...

Falköga Redovisning söker ny VD med delägarskap!

Falköga Redovisning & Företagsrådgivning söker en ny VD!   Om du är redo för en ny utmaning och vill ta din karriär till nästa nivå, då kan en roll som VD och delägare i Falköga Redovisning vara den perfekta möjligheten för dig.     Vår nuvarande VD,...

Falköga – En stolt företagsvän till Musikbojen!

Falköga är mycket stolta över att vara en av Stiftelsen MusikBojens företagsvänner.  "Tack för allt ni gör på Falköga för att vi ska bli bättre. Det är också vår ambition – att det även med redovisning och bokföring ska vara klanderfritt" - Claire Rosvall, grundare...

Kennedy Bakircioglüs samarbete med Falköga!

Falköga revision, redovisning och företagsrådgivning AB, står i stolt samarbete med Kennedy Bakircioglü. Kennedy Bakircioglü känner vi igen från hans lysande karriär inom fotboll. Bakircioglü är en svensk före detta fotbollsspelare som sist spelade i Hammarby IF, känd...

Ellen Bergelins samarbete med Falköga!

Med stor glädje presenterar Falköga sitt samarbete med den svenska, nyblivna artisten Ellen Bergelin. Ellen Bergelin är 21 år gammal och arbetar som artist, låtskrivare och producent. Ellen är sedan 2 år tillbaka signad hos TGR Music och har sedan dess släppt 11 låtar...

Falköga jobbar för en bättre framtid för Sveriges företag

Falköga strävar efter att vara mer än ett företag. Utöver att vi skapar programvaror som hjälper verksamheter så vill vi vara en trygg punkt för Sveriges företag och stötta innovativa och ambitiösa entreprenörer. Vi sammanför den rätta erfarenheten, kompetensen och kreativiteten för att hjälpa entreprenörer i deras företagande. 

Vi skapar framtiden tillsammans med alla som samarbetar med oss. Vi hjälper er med digitalisering och säkerställer redovisning och företagsrådgivning av högsta kvalitet! 

 

Till vänster kan du läsa mer om några av våra samarbeten med entreprenörer vi är mycket stolta över att arbeta med!

Carl-Magnus Falk i podcasten

”I HUVUDET PÅ EN ENTREPRENÖR”

Lyssna på Carl-Magnus Falk´s tankar kring företagande och hur Falköga vill hjälpa just ditt företag att bli mer framgångsrikt i podcasten

”I HUVUDET PÅ EN ENTREPRENÖR”!

Klicka HÄR för att lyssna på avsnittet.

 

Om du vill se mer av Falköga i media, klicka HÄR

Intresserad av att anlita Falköga?

Falköga anordnar regelbundna nätverksfrukostar för våra uppdragsgivare. Så ni kan göra fler och bättre affärer. Dessa nätverksträffar går helt i linje med våran vision – att bli mer än ett företag. Vårt mål är att underlätta ert företagande. Falköga Business Group är en del i detta arbete.

Vår verksamhet består av nedanstående delar:

Falköga Redovisning

Vår redovisningsbyrås mål är att ni ska kunna fokusera på det ni gör bäst medan vi håller ett Falköga på resten. Allt för Falköga handlar om att vara med och bidra till att förutsättningarna för Sveriges entreprenörer optimeras. Falköga Redovisning gör det komplexa enkelt genom sitt samarbete med Fortnox.

 

Falköga Företagsrådgivning

Vi utgår från ett fågelperspektiv, vilket innebär att vi tar ett helhetsgrepp om er situation, allt från bolagsrättsliga frågor till hur ni lägger upp ert privata pensionssparande. Vi arbetar proaktivt och engagerat för att ta fram långsiktiga och hållbara lösningar för dig och din verksamhet.

 

”Carl-Magnus, på Falköga, är oerhört närvarande i vår vardag med alla de utmaningar det innebär att vara entreprenör. Under de år vi och våra bolag arbetat tillsammans med Carl-Magnus har han med kreativitet och uthållighet alltid sett till vårt bästa. Hans unika sätt att vara och bidra är en viktigt grundsten i våra bolags arbete med långsiktigt och hållbart företagande.”

Thomas Svenow

Koncernchef, Glasmästerigruppen i Norden AB

”We can recommend Carl-Magnus Falk, on Falköga, who helped us with a complicated and large deal in Sweden that included corporate restructuring and extensive communication with the Swedish Tax Agency in Sweden.”

 

Cornel Waldvogel

Geschäftsführer, Inventron AG, Switzerland

”Tack för allt ni gör på Falköga för att vi ska bli bättre. Det är också vår ambition – att det även med redovisning och bokföring ska vara klanderfritt. I och med att vi är sponsrade med fantastiskt fina villkor av Falköga kan vi spendera de pengar vi inte lägger här, på verksamheten.”

https://musikbojen.org/

Claire Rosvall

Grundare , MusikBojen

”Jag rekommenderar Falköga enormt, de ser till att säkerställa ekonomin så allt verkligen är i balans och hjälper med frågor som vägleder och stöttar mitt företagande. Jag är väldigt stolt att få jobba tillsammans med Falköga!”

Kennedy Bakircioglu

Entreprenör , Kennedy Bakircioglu AB

3:12 modellen är en excelmodell, skapad av Carl-Magnus Falk, som utifrån företagets finansiella ställning söker upp och ger förslag på möjlig optimal fördelning mellan lön och utdelning för bolagets ägare. Därför kan modellen bidra till att företagaren inte betalar mer skatt än nödvändigt, alltså rätt skatt.

Under 2017 uppmärksammades 3:12 Modellen stort i media på grund av dess egenskaper. 3:12 Modellen stärkte t.ex  opinionen mot regeringens försämrade förslag på 3:12 regler för företagare genom att visa i kronor och ören hur regeringens förslag slog mot den enskilde entreprenören.

Tidningsupplaga under 2017 som innhållit en artikel om 3:12 Modellen

Antal lästa (unika) artiklar om 3:12 Modellen på nätet under 2017

Personer som efterfrågat den avancerade versionen av 3:12 Modellen